Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Azért az srv ügylet több mint hiba volt. Kíváncsi lennék kitől vették meg a nagyját. Mert túl sürgős volt, és semmi piaci indok nincs mögötte a mai napig.
Ezekkel a cégekkel kell versenyezni. Fény évekkel a Futur előtt vannak. Talán nem ártott volna egy piackutatást csinláni. Meg felmérni hogy mennyi pénz kell. Mondjuk a speka srv vétel 70 millió ftját is lehetett volna erre költeni. Milliók mentek el a semmibe Kbr szakmailag nem alkalmas erre a feladatra.
természetesen minden digitalizált, robotizált palackozó csak úgy hipp-hopp lett. Nem lépésről lépésre épültek fel a cégek, mire eljutottak, hanem a 0ból hirtelen milliárdos palackozót építettek. Világos.
Tök mindegy. Azért ide komoly logisztika is kellene. Digitalizált palackozók vannak mindenhol. A Hell palackozójában pl nincs ember. Mindent robot csinál. 0-24ben. Ez egy kis szíkvizes üzem szintjén van. Ahol apa fia csinálja a vizet aztán teríti a kis kocsijáról a szomszéd falukba. Ide kellene egy top Key Account menedzser,egy profi markentig csapat, modern gépsor palackozó meg 1 millárd forint elindulni. Vicc az egész amit itt elő adnak. Illetve semmit nem adnak elő a befektetőknek. Nulla kommunikáció. Mondjuk sok mindebről nincs is beszélni.
Hát én is csupán speka szándékkal próbáltam beszállni pár hónapja 20 ezer darabbal ,de szerencsére csak 1500 at kaptam ,pont itt 76 Ft körül. Aztán hagytam is a fenébe. Nekem ez a token dolog magas is, nem is értek hozzá, de azért rápróbáltam mint sok más ilyen szarra 😃 Nem egyéb mint Wallis2. Bár ott ettől több érték van ,csak a vezetőség egésze egy béna fos!! Hogy baszná meg őket egy talicska majom 👍 Mondjuk én ki is ugrottam volna futurból még 100 alatt, mert szerintem ez a vizes token cucc, eleve halálra volt ítélve!! Sajnálom, hogy ezt is jó sokan megszívják 😟😟
Szép lassan el kéne kezdenie KBR-nek valami party ajánlat meg pezsgőzés ígéretével feldumálva kiszállogatni innen. Ha visszaszállna az OTT-ba, most ott lenne alapja egy kamu rántásnak. Duplázhatna egyet. Senki nem kételkedne és ott még a pezsgős ígéretét is betarthatná azoknak, akik ezért tartják a 100K-kat. :))))
Palackozó soha nem lesz nyereséges. Oda milliárdok kellenek. Egy normális modern palackozó kb 350-400 millió. Van fent eladó a neten. És az kb egy családot tud eltartani a nyereségből már ha van.Árrés minimális. Marad egy palackon 4-5 ft. Ha marad. A bolt hálozatokba bekerülni az meg komoly pénz. Egy Lidl,Spar,Coophoz be kell listáztatni. De ilyen kis céggel szóba sem állnak. Max független boltokba tudják eladni a literest slepptúrába. Nem egy nagy bizniz. Gastro vonal.... Kbr meg pár haver. Lehet ebből várni továbbra is a csodát. Kbr szakmailag alkalmatlan erre. Ez most már tisztán látszik. Nem egy Balogh Levente. Még ha ő azt is hiszi magáról.
Kutyából nem lesz szalonna! És ennyi papírral rendelköző ember, nem jó ómen. Mondom ezt úgy hogy van 170k belőlle. Tartom ettől függetlenül, csak ez az eset a cégre nézve nagyon nem jó!
Én is csalódott vagyok, ha az egyenlegemre nézek. De. Egyrészt a cégnek eleve nincs köze ahhoz, hogy egy spekuláns hogyan kereskedik a szabad piacon, hisz se a rves könyvet se a kereskedést nem figyeli. Másrészt 1 évvel ezelőtti állapothoz kèpest azért masszív fejlődés figyelhető meg. 1 éve Alapon csak a gaz nőtt, most pedig üzemel a palackozó, így van? 1 évvel ezelőtt egy valamilyen token valahol le volt generálva, amiből valakinek eladtak egy csomót amiről nem tudtunk semmit, hogy mennyi pénz folyt be. Mostanra le lett fejlesztve a rendszer, üzemel, transzparens, bárki látja az összes tranzakciót. Így van? A cukrászos megjegyzésedre annyit reagálnék, hogy ha eljöttél volna a kgyre múltkor, tudnád, hogy kbr asztala a palackozó és nem a token. Ergo kbr-t fikázni a token miatt kapufa.
Rlan kft. Tízmilliós bevételű sufni cég. Ilyen kaliberű cég csinálta a tokent. Komoly. Referencia nem nagyon volt hogy mennyi projekteben vettek eddig részt. Gondolom ő volt a legolcsóbb. A palackozó már a legeleje óta vakvágány volt. Itt a token volt a lényeg. Azért vették. Lehet nem Valentin volt mégsem a hunyó. Sőt most már látszik hogy mindenben igaza volt.
Kár érte, pedig szép reményű papper, az egyik legalacsonyabb kapitalizációval. Van belőle egy kisebb pakkom, bízom benne hátha kihoznak valamit a helyzetből még.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi