Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Ha nem érted, akkor hagyjuk is szerintem, mert ennyi időm nincs erre :D Évivel ügyvédjével lehet még beszélni, hogy vállal-e előre még egy kuncsaftot :D
Ha a folyamatos kereskedésbe rakod azzal szerintem semmi gond, de ha nyitó vagy záró szakaszba rakod be és a vége előtti pillanatba visszavonod az már piacbefolyásolás., vagy önkötést csinálsz. Példának okáért beraknál 250k eladásra és megvennéd magadtól azzal elindítanál egy vételi lavinát is. Érted már Almácska?
.s..de miért?most ha nekem van 500.000 db Opusom , és reggel úgy döntök hogy elakarom adni, 278 ft nál, mert ott jó, akkor ehez mi köze az MNB nek?? Tehetrk én arról hogy a többségnek 100K alatt van?
Pár példát felsoroltam, amivel kicsit többett kellett volna felderités ügyében lépniük. Ezt is fel lehetne irni közé, igen. Végtelenül káros, és nagy volumenű történések mentek el folyamatosan, mintha csak egy eldobott fogpiszkáló lenne...
Ja! Ebben igazad van. A jó büdös kva anyjukat a piacfelügyeletnek. A 4IG a jó példa rá. Milliárdos kasza és 5 milla bünti. Ricsinél xx millás kasza és 10 milla bünti.
Ezek igy csak kirakat intézkedések, hogy tessék működik a felügyelet. Móricz Gábort is elmeszelték, aztán ahhoz képest mik mennek itt a mai napig, nyitó záró szakaszokat is beleértve. Szóval a felügyelet nálam továbbra is egy bűnpártoló szerv, csak néha bemutatja - véletlenül sosem az igazán nagyokon - hogy ő minden erejével védi a tőkepiacot. Lófaszt mama...
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi