Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Nem 2 számla között csináltam, hanem beálltam vételre, majd eladtam magamnak ugyanarról a számláról. Amiről te beszélsz, az mindennapos a Bét-n. 4-5 sajátszámla között keringetik a papírt, önmagának adva, véve, közben furcsa mód a papírban nagy a forgalom és forgalommal emelkedik/csökken :D Ez egy ilyen vadkeleti tőzsde, semmi se változott a triplabóvliból kilépés óta. Sőt az ML papírok megjelenésével csak felerősödött ez a jelenség. Ott sok kis-nagybüfi képződött s azok csinálják pl ezeket a sehova nem vezető, hírnélküli Estmédia rallikat is, állítom. Egyvalamit tudsz tenni: belépni mikor ők és előbb kiszállni, minthogy öntenének végleg.
Ó nehéz lenne olyan papirt emlitenem most ezen a redvás BÉT-en, ahol ne lehetne a körme alá nézni jó pár tradenek. Joban belegondolva, ebben a közegben nem is olyan nehéz elbukni mindent, nem értem miért nem sikerült még.. :D
hasonló miatt kaptam 2 éve figyelmeztetést az MNB-től, már írtam valamelyik fórumban, talán az Opusban. Átkötés saját magammal és ezzel manipuláltam. Kilátásba helyeztek pár milliós büntit, ha mégegyszer megteszem. Gondolom neki se ez volt az első, mert elsőre még csak figyelmeztetés van.
Probald mar meg nem csak nezni a betuket,hanem erteni is amit olvasol. Illikvid papirt manipulalt egesz nap onkotesekkel,nap vegen meg pufferolta zaroban azt a latszatot keltve,mint ha egesz nap veteli ero lenne a papirban,foleg meg a zaroban. Kozben meg az utolso pillanatban visszavonta a puffert. Ha ez neked azonos azzal,h egy pakkodat el akarsz adni napkozben,hat tenyleg nem nagyon van mirol beszelgetni ezugyben.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi