Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Sziasztok, Napkozben nem volt idom irni,mert szarra tradeltem magam,vmi isteni szerencsenek hala pont azokkal a papirokkal voltam dugig,amik rallyztak. Illetve nordot vettem meg az utolsokat 50 elott. Ennek ellenere fel szemmel figyeltem a futurt,es szamitottam is a kilovesre,vegulis mikor ha nem most? Icipicit magasabb zarora szamitottam,de figyelembe veve az elmult honapok kinszenvedeseit,teljesen jo ez is. Kulonosebb hir nincs,az altalanos kispapir hangulat inditott meg minket is. Egy darabot sem adtam el,velemenyem szerint legminimum 125-130-ig el kell mennie ebben az orult hangulatban. ha netalan onnan kitorne,megjosolhatatlan a vege,egy pont utan a vevok mar ugyis egymast hergelik. Szoval jelenleg tartas szvsz.
Holnap kemény nap lesz. Nutex, nordtelekom, est, set. Ezekben várható jelentősebb forgalom és up. Futur vajon társul vagy büntetni fogják, és menekülnek át innen máshová a büfik? Jó lenne inkább meglovagolni a hangulatot és menni fel 125 fölé holnap.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi