Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Hivatalos hatósági vizsgálat kell,ami megállapítja,hogy 5% alkohol tartalma van a futur víznek,és fröccsként lehet árulni,ez biztos 5x-i az árfolyamot.Hajrá Futur.
Ha tudsz olvadni akkor tudod miért... De segítek a "MAR" szerint 2 szempillantás szerint Te is kaphatsz a magyar tőzsdén! 😉😅. Olvass utána nyugodtan! 🤣
Olvasom a fórumot Ery, de itt sokunk közül egyelőre csak te kaptál MNB büntit, azt, hogy pontosan miért, azt nem tudjuk :) zsoltee77 2021. 09. 30. 20:00Előzmény: #12029 HARDCORETERROR#12032nagy kár, hogy személyes vagyonával nem felel a cégvezető. Az igénybe vett szolgáltatások sort igazán kibonthatták volna. Ugyanis a honlapon nem látszik semmilyen marketing. A Fb mém posztokat nem is említem. A watereum rendszer fenntartása havi 3m? Mi is kerül ennyibe? Na ne vicceljünk baszki. Nincs egy vasa se a cégnek, de azért kiszámláznak ezt-azt. Jól át lettünk verve. Még jó, hogy kbr azt mondta, hogy amíg ő itt van, jó helyen van a pénzünk. Igaz az ő pakkja is fogy szépen az idén...
Ezt te honnan tudod? Tuti infó? Kitől? Vagy csak egy blöff? Ha így van írd le honnan van az infó, ha ezt nem tudod megtenni, akkor az bcs, csak szóltam 😉😊
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)