Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mire várunk? Arra, hogy a második félévben meghaladja az árbevétel az első félévi kétmillió forintot? Hol az üzleti terv? Hol a stratégia? Hol van bármilyen kézzel fogható eredmény? Ez nem várakozás, hanem álmodozás.
Szerintem igazad lesz idovel. Te talan ki tudod varni, de ehhez kepest annyit irsz itt, mint egy daytrader. Ha raer es lesz otszorozes, raersz jovo nyaron irni, addig varni kell. Ha vetel lenne, arfolyam 50Ft felett lenne. Az arfolyam mar KBR beszallas alatt van kb. O volt a legalacsonyabb beszallo ebben az uj storyban. Ezt fejben kell tartani. Egyelore Ok adtak el. Ha nagy megugras lesz, az az altalanos hozamehseg miatt lesz, es nem azert mert elore okos az ember. Itt a nagy story is eves aljra kuldte. Nutexben ugyanezt mondjak, SETben is, Nordban, hogy meglatjatok, nekem van igazam, jin az otszorozes, tizszerezes. Egyszer valoszinu. En is varom
Mondjuk azt nem erteni, hogy akkor az osszes ceges nagy reszvenyes miert ad el mindent. Mindenki kiszor szinte mindent, es ezt maguk irjak le. Ery meg arra is fogad, hogy nem megy fel az arfolyam, es leirja mennyit bukott ezen mindenki. En sem lennek ellene az emelkedesnek. Ketszer megvettem itt lent. 55os szintet, 47es szintet. Mind stoppolni kellett, mert meg egy fulescsesze kitorest sem tud. Ez eleg elkeserito, de drukkolok a cegnek es a reszvenyeseknek. Tovabbra is orulnek, ha osszejonne!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)