Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ezt Te honnan tudod? Biztos infó, vagy csak hallomás (sejtés)? Minden kérdésre értékes a válasz, mert releváns, még akkor is ha nem érted miért fontos 😉😚
Én 160-ig ... így jobb? Ugyan? Mire? Persze én is várom már a tavaszt, de az még 5 hónap minimum....
Törölt felhasználó2021. 10. 22. 16:31
Nos, néhány régebbi nagyobb tulaj szerintem kiszállt az elmúlt néhány hétben/hónapban. Szerintem nagyon rosszkor. Néha nem tudni, hol húzódik a határ türelem és hülyeség között. Türelmes vagyok és jól járok, ha tartok egy olyan részvényt, ami esetleg hónapok óta nem mutat fel semmit, vagy hülye és adjam el, akár veszteségesen is? Azt hiszem, a mostanában kiszálltak hamarosan verni fogják a fejüket a falba... De ez továbbra is csupán megérzés. Cselekedjen mindenki belátása szerint... :)
Szerintem csak saját terméket fogyasztja a Róka koma, bár egy biztos, hogy valóban ütős lehet a cucc rókaodú környékén :) Bár a mai napra maximum csak a jó kedv maradt, mivel sajnos nincs itt semmi látnivaló....
Törölt felhasználó2021. 10. 22. 12:13
Mivel havi 3 milla a szerveres cég és nincs miből fizetni, így jó esetben részvény nyomda lesz, de ki fog jegyezni?
nincs igazad .. mert a magyar föld alatti víz mostmár azé aki vett tokent ... waterreum lefedi a teljes magyar vízréteget .... csak még az ára nincs jó helyen ... és a waterreum nagy része kbr ---é, akkor kié a magyar víz? a futuré
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)