Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nekem 55öt is megér itt volt a hatalomátvétel, itt már nem adja senki.Ennyit megér nekem simán /Hathor kb 2 hónapja/. Közben állandóan Bux short ami mindig ATHra megy azóta mióta 30ktől várja a világösszeomlást. Ja és mindennap ATHs számla. Ja és kispapírok nem érdekelnek. Ingatlanozom, biciklizek. Ekkora hantaboy a világon nincs.
Akkor marad itt. Nekem mindegy. Majd stoppolok ha esik. Chart ezt mutatta. Majd kistoppolom ha esik, és utána lentebbről újra próbálkozunk, ha megint lesz alakzat. 1óra alatt nem temetem
Amikor csinaltam 400fole is ment az akkori 300koruli chartbol, elotte a 400asbol 600ig. Most kb ertekeket mondtam. Most itt van alulertekeltseg, kitarazasbol pattincs lehetoseg, es zaszlo, forditott fej-vall. Ez a chart. Azt tudom tenni, ami rajta van. Ott most 400feletti szintrol 350kore jott le, lefele tendal, akkor nem tudok fel mutatni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)