Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nekem nem vidamsag, hogy ontoboki, balentum es tarsai mindennapi mocsat kell olvasnom, amit ram hordanak a valos beirt pozicioimert. Felvallalom, elmondom, ahogy evazeller is. Es allando mocskolodast olvasunk. Nekem nem fontos megosztanom a chartokat, dolgokat amit en gondolok, mit hol veszek es adok. Forumos hulyesegre nem vagyok kivancsi. Nevetgeljetek es jarassatok le mast. Udv
Konzumot kb egyedulikent vettem esetleg innen Gyurcsi urral, mikozben oriasi ostromban voltunk a 3graciaval, ex, sly, macika trioval akik vegig csodoltek ott! Meg, hogy azt sisem fogom eladni. Eladom a 11-21es veteleket, ami 16koruli atlag volt 54ig es luzer vagyok. Hogyne, mert nem tudtam elore, hogy ezerszerezni fog. Ez a forum irto okos!
Ó, nekem semmi bajom veled és nem állt szándékomban megbántani, bocsáss meg. De egy kis vidámság kell néha, tudni kell még saját magunkon is nevetni. Várunk vissza, ahogy mindig szoktad a búcsú után pár héttel. Addig is minden jót, vigyázz magadra. :)
Nezd, ezert hagyom el pont a forumot. Ez a sok baromsag miatt. Mindenki tudja 60as atlaggal volt futurom, amit 108on eladtam. Utana tobb vetel es eladasom volt. Multkori 62-74 is. Leirtam csokkentettem a kereskedesi toket. Ebbol a csokkentett tokebol volt most 48-45bukom. Elotte 55-50es vetelek stoppoltak 52nel. Ezek a kis csokkentett tokes vasarlasok, amik nem aranyosak a regi nagyobb vetellel. Chart vetelt mutatott par napja, erre vettem. Nem tudott tovabb menni, tevedtem, stoppoltam. En igy kereskedem. Mult heten szepen beszeltel velem, amikor vettem, hogy jol tettem. Most egybol megy a kinevetes es lejaratas. Elnezest, de nem vagyok ezekkel az emberekkel egy szinten. Ezert befejezem a forumozast. A toke ki lett talicskazva es befektetve, lekotve. Ami nekem kell a tozsden megvan. Sosem fogok ezerszerezni, szszszorozni, de otszorozni sem, mert nem ez a strategiam, hogy vegignezek egy arfolyam negyedelest, es kirohogok mindenkit aki kiszall, meg masikat szekalok. Meg jol odamondogatok, kifigurazok masokat. Jatszatok a tobbiekkel, en magamban is eltudok kereskedni
Pár nap múlva szépen kifejtik a pontokat. Majd akkor térjünk vissza a felvetéseidre. Várd csak ki a végét. :) Voltak már csodák a BÉT-en... És lesznek is!
Bejött a megérzésem, hamarabb, mint gondoltam. Végre... Vártunk már annyit. Remélem, az a maroknyi kitartó elnyeri méltó jutalmát. Mondjuk egy szépen fejlődő céggel, minimum 200-as árfolyammal, osztalékkal és egyéb nyalánkságokkal. :) Mert megérdemeljük!
Gondolod, hogy be lehet még ugrasztani valakit a watereum sztoriba? Nekem van van, de nem látom esélyét, hogy abból pénzt lássak. A tagi kölcsönre pedig gondolom részvényt kell(ene) majd jegyezni...
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)