Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
tüntetés a Terror Háza Múzeum előtt lesz (18 órakor kezdődik), ahol beszédet mond Gyenes Szilárd is, akinek a telefonszáma szintén szerepelt a kiszivárgott Pegasus-iratokban. Gyenes Szilárd a Pest és Nógrád megye egy részén a hulladékgazdálkodást végző Zöld Híd Nonprofit Kft. ügyvezetője volt, amikor 2018 végén a cég leállította a hulladékszállítást. Ez azt követően történt, hogy a Zöld Híd Kft.-t tulajdonló önkormányzati társulás elnöke, az egykori MDF-es Gémesi György, Gödöllő polgármestere hiába jelezte, hogy a hulladékgazdálkodási rendszer fenntarthatatlan (…)
Megvizsgáltam a vizslát, lehet csinálok én is egy coint :D Mondjatok ötletet, ami ütős :D Minden coin mögé kell valami nagy eszme, küldetés. A vizsla küldetése jó ötlet.
Lassan érdemes lenne ezt a tehetetlen barmot elzavarni a cég éléről.
Törölt felhasználó2021. 07. 26. 23:46
Úgy hallottam, "lustaság" és "tehetetlenség" versenyszámokban H. Zsolt Úr a tokiói olimpián épp az imént nyert fölényesen aranyat. Éljen, éljen, csak így tovább... Közben a vizslacoin-tulajok már mind milliárdosok és nem 8 éve görcsölnek egy kib>szott token megindításával, de semmi baj, a lényeg a környezettudatosság, meg a tesztüzem. Sírok, komolyan... :D :D :D
Törölt felhasználó2021. 07. 26. 09:50
Na most már kitörés lesz vagy csak rés :D
Törölt felhasználó2021. 07. 23. 07:31
Jó lesz ez, elemeztem a vizslát - miénk jobb lesz. Persze a vizslacoin is jó. VEGYÉTEK? IGYÁTOK!!!!!!! :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)