Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Tudnám sorolni mi a bajom, de… elengedtem már ezt az egészet.
Törölt felhasználó2021. 07. 21. 13:14
Hát egy pár fejlesztővel többet kellett volna ráugrasztani a témára, akkor már szárnyalnánk. 4-5 fejlesztő munkabér támogatással kiegészítve a piaci fizetésre saját forrásból a rég elkezdett víz árusításból pl. már szárnyalnánk meglennénk.
En nem látok bele mivel jár egy ilyen elindítása legalizalasa?! De Te nagy koponya vagy, és ügyes a piacon Delta is jol prognosztizaltad sok ft bánta !! Szoval avandzsalj és segits nekik!!
Nem értem mi a bajod. Sokkal profibb platform a futuraquáé. Biztos sokat dolgozott rajt kbr két linzer között. Nem is értem, hogy csinàlt ilyen jót. Jó a szöveg is. Minden szuper! Hogy SCAM vagy sem azt nem tudom, de ha a vizsla ilyen hatást ért el, akkor ez nagyobbat fog, hisz sokkal de sokkal profibb minden. Most így, hogy itt vagyunk a Covid sokk árfolyamán, őszintén megmondom, hogy bármi is fog ebből kisülni nem lett rosz! Igaz én most sem értem, hogy ez a világ problémáit hogy oldja meg, de nembaj, biztos fog ebből pénz bejönni! Ha bejönne mondjuk 3m $, majd az 300 szorozna, akkor majdnem 1 mrd $ market cap lenne! “Már régóta sül a piskóta, de még nem akar megdagadni” Lehet a sütőpor maradt ki? Vagy a sütő hőfoka kevés?
Eladni is el kell tudni, hiába talál fel valaki valamit, ha eladni nem tudja az ötletet, akkor a hajára kenheti. A vizsla coin 100x-ozott, a watereum meg el se indult, csak minket ültettek be a körhintába a mesével, hogy óriási az érdeklődés külföldről.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)