Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
A fentiekkel jellemzett token a tokenek hagyományos osztályozási rendszerében utility tokennek minősül, amely valamely dologhoz vagy szolgáltatáshoz való hozzáférést biztosít. Ez a token nem fizetőeszköz és nem adománygyűjtés eszköze, nem minősül crowdfundingnak, továbbá nem értékpapír, és nem pénzügyi vagy befektetési eszköz. A token nem értékpapír, nem megtestesíti a benne foglalt jogokat és kötelezettségeket, csupán rögzíti és tanúsítja azokat. Mindebből a FuturAqua Nyrt. álláspontja szerint az következik, hogy a pénz- és tőkepiaci szabályok hatálya erre a tokenre és tokenkibocsátásra nem terjed ki, arra alapvetően a polgári jog szabályai vonatkoznak. Ezt az álláspontot a nemzetközi tendenciák, illetve tudományos tanulmányok és szakmai ajánlások megállapításai alapján igazoltnak és megerősítettnek látjuk.
Mindenesetre össze lehet hasonlítani a Watereumota vizsla inuval! Hát kb mintha Mr. Erdős ferrarijat hasonlítanám egy Suzukival. Az meg hogy Hajnal nulla tudású azt nem merném kijelenteni, hisz nem tudhatjuk. Dolgozni meg a bányába kell meg a földeken. Először szabaduljunk meg azoktól akik bedőltek egy cukrásznak aztán meglátjuk! 😁 jó lesz ez! (Árfolyam)
ezt egyébként én is valószínüsíteném normál esetben, ugyanis a premizálás kimondja, hogy csak akkor lesz belőle pénze a semmitérő vezérnek, ha valamit letesznek az asztalra. Szóval azt nem hiszem, hogy saját maga ellensége. tudod van az a mondás, hogy valaki annyira g..i, hogy saját magával is kitol. :D
Látod Zsoltika, így is lehet ezt, ha nem vagy balfasz... Mi meg évek óta kínlódunk, előkészítünk, tesztelünk, kezdjük elölről, "kéthétmúlvaindulunk", édesjóistenem... "A tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkező digitális pénz árfolyama a május végi indulás óta több mint egymillió százalékkal nőtt. A négy magyar által létrehozott kriptopénzben júniusban 1200 befektető látott fantáziát, július közepére pedig átlépte a tulajdonosi kör nagysága a 13 ezer főt."
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)