Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azt úgy hívják, hogy "Insider trans", mind eladásban, Lidl hírre sem lehetett már mennyiséget adni, meg a korábbi ERY féle 30%-al magasabban adás-vétel OTC-n aktuális árfolyamon sem, 2. tőkeemeléssel sem, pedig az is magasabb árfolyamon ment, meg ezután sem lehet. Se technológia nincs a palackozáshoz, ami van az kőkorszaki, piacot kellene szerezni, ahhoz meg pénz nincs. Ezt megvenni senki nem fogja, se mészi, se HELL, mert ha vennének piacot vennének, mert maga a cég anyagi eszközei 10 milliós tételek.
Ad 1. A coinok legtöbbje mögött gyakorlatilag semmi sincs, csak maszlag. Sőt ott a dogecoin, ami egy a vicc-coinok közül, mégis mekkora értéken forog. A Watereum mögött legalább lett volna valami kézzel fogható. Ad 2. Még a sz*rból is coint, és így pénzt lehet csinálni, a Futuraquások meg itt szerencsétlenkednek már 2. éve a watereummal, és valósítják meg inkább a jó magyar lehúzásos forgatókönyveket. https://mezohir.hu/2021/07/12/kriptovaluta-szerves-tragyabol-mezogazdasag/
Én mindig is ugyanezt mondtam, privátban 4 nicket tudnék felsorolni, az egyiket a pandémiás 40-es aljról pattanáskor szivatták meg hitegetéssel, hogy OTC-n átveszik a 200,000 darabját, minden hiába volt, hogy azt a 200,000-ret más teszi be 80-non visszatesztkor. Ő gondolom hitt az én 80-nanban, de úgy fogta föl, ha fölé menne még is az már neki bónusz, ha még sem akkor ott az OTC-s vevője, utána nem sokkal ez az OTC-s kezdte a kiszállót, így kötve hiszem, hogy bejött. Fölfelé az álom és a kapzsiság Lefelé a remény a kétségbeesés az úr Ne reménykedj!
Ha a pandémiás 40 elesik, itt elszabadul a téboly, akkor fog már mindenkiben tudatosulni a cég menthetetlensége, 1/2 őrültek fognak írogatni, ki siránkozva, ki agresszívan fenyegetőzve.
A tokenben sem lehetett számítani csodára, 1 l víz szivattyúzása 8 fillérbe kerül, kell hozzá egy 40 m-re fúrt kút Pedrollo szivattyúval, aminek a költsége legyen 120,000 HUF és helyben, akkor ki fog adni érte pénzt, hogy a futur kútjához menjen? A palackozás beindítása meg a az első tőkeemelésből befolyt összeg srv-re történő eltékozlásával ment vakvágányra, az a pénz még kevés is lett volna, mert minden indulás költséges a bevezetőár miatt, még 1 emelés kellett volna és utána került volna egyenesbe a cég. Ezzel is kevesek jártak jól, akik tudták, hogy 120-on lesz elköltve, akkor én lekezelő magabiztosságot véltem felfedezni a bizonygatással, hogy az srv jó dolog, durvábban, hülyének nézést. Itt már csak az anyagi javak értéke számít, ezt kell megbecsülni, kút, telek, épület meg az ócskavas, mert azt hiszem feel nick látta és azt mondta rá, osztva a bevezetett darabszámmal, ami siralmas árfolyamra jön ki, még itt adni sem késő, ha megtollasodottak kiszálltak koppra, a cég sorsára lesz hagyva, még a megbízatásukról is lemondhatnak, igaz ennyi papírhoz idő kell, én 3/4 évre tippelek.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)