Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Egy zsugor 1,5l-es vìz is 9kg.... ès viszik mint a cukrot zsugorra.... DE èn a mèret miatt vagyok szkeptikus, vajon hogy fèr be a hűtőbe? De egy multi azèrt biztosan vapamire alapozza azt amit csinál...
Mosr jotrem Lidlbol, meg mindig kapható a 10Lireres OlupAqua viz, ugyanugy 990Ft. Mell magassaig fel van pakolva, elso ker sor felig, negyedig lefogyotr. Kep nincs, mert nem vittem telot
Maradt még egy kis zsetonom "kockáztatni", negatív híreket nem olvastam a cégről."Neresek" lassan kiszálnak a papírból,ha már ki nem száltak,ezért úgy döntöttem,hogy a vízre mindig szükség lesz, 51-től elkezdtem csipegetni.5 éves képzeletbeli emelkedő trendvonalat meghúzva nem nézne rosszúl ki.
Elég érdekes, érzelemvezérelt szemléletmód ez, ráadásul kicsit ferdítés is, hisz sosem hordtam le a sárga földig, csupán bizonyis időszakokban a kockázatokat hangsúlyoztam. Sajnálom, hogy egyesek voltak olyan naivak, akik bedőltek egy borsodi szakácsnak 😁( tudom tudom, Heves megye és cukrász😁) Egyébként az a durva, hogy Kbr kisbefektetői kapcsolattartónak mindenkinek ugyan azt kell mondania, és ez alapján nem lehet megvádolni azzal, hogy bárkit is becsapott volna. Ez nem speka papír! Megmondta. Most hullanak a spekák, észérek és agyatlan harácsolók.
Igen, nagyon hasznos dolog felénekelni, amikor tele vagy; majd amikor eladtad és vissza akarsz szállni, akkor meg lehordani a sárga földig. Puhatestűek és ízeltlábúak előnyben.
Egy futur fotumra vajon hogy illik ide a történelem... (mellesleg sztem mindenki pont leszarná hogy a külvilág mit gondol rólunk, ha miénk lenne ma Erdély, a Bánság és a Felvidék! - ez privát vélemény bocs). Uh ez a hasonlat nem ide való! DonKing meg sosem sértett meg itt senkit, max fricskákat osztott, ami inkább szimpatikus mint sem. Az meg hogy poziban szebb az élet (vagy szarabb) természetes.... ha visszanézed rengeteg hasznos/okos gondolatot osztott meg...
Szélkakaskodj csak nyugodtan. Tőled már nem is várunk mást. (Tudod, mint Románia a történelem során. Úgy hívják, Európa kurvája. Mindig átálltak oda, ahol a győzelmet szimatolták. Még a saját szövetségesei is rühellik.)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)