Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Aki kapcsolt az már rég elhúzott a BÉT-ről. Én legalábbis már tavaly az OTP jelentése után eladtam itt mindent. Ami bukót realizáltam akkor az év végére már plusszos lett. Idén meg már bőven pluszban vagyok. 2 részvényem volt a Béten, mol meg masterplast de már eladtam. Az olcsó dollár meg újra visszahívott USA-ba. Eszem ágába sincs itt kereskedni már...
Hát az biztos, ez örök igaz mondás! Voltak akik azért szálltak be, mert metwolf kisbefektetőként mindent feltett erre a lapra, hittek benne és követték!
na meg ott vannak a 600-n stabilizálódó Opusosok, Petike5, 11Wallstreet, meg már ki tudja még ki. Még a regisztrációt is törölték. nagy volt a röhögés, aztán még 250-n se tudott stabilizálódni az is egy igazi tolvajpapír, de másképp
2017-ben mennyi speki volt, nagy része elhallgatott bukás vagy beragadás miatt akik eltűntek teljesen az hali, metwolf, jockey, csoki, sobadi, kbr is leállt az Ott1-s manővere után valószínűleg itt vannak és olvasnak, meg talán más néven írogatnak is
Volt amikor te is pozitív voltál. Amugy a token felhasználására ezer lehetőség van. Már mondtam, és én ezt is fogom tenni. Tegyük fel, ha meglesz a kisker kiszerelés (mert nyilván nem az üvegest viszik a multihoz), azt mondja egy nagyker, hogy oké akkor engem is érdekel. Vesz tokent, és beváltja vízre. Azt mondja (és én is ezt fogom tenni) számoljátok ki a gyártás költségét haszonnal és viszem. A víz meg az enyém ami benne van, tessék itt a token, viszlát.
Legközelebb, ha egy cukrász meg akar győzni titeket, hogy kriptovalutát csinál, amelyből milliárdok fognak majd befolyni, nehogy betoljátok a megtakarítást! 😁😁 Ez tanulság! Kritikus gondolkodás! Lételem! Nagyon fontos!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)