Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Van egyébként, és tényleg nagyon jó minőségű, kiemelkedő az ásványi anyag tartalma, az egyik kútra van kötve a palackozó. Meg a tokenek is vízbázis fedezettel lettek kibocsátva, az is krva jó ötlet, csak a cégvezetés nem áll a helyzet magaslatán, de a tavalyi évet rá lehet fogni a covidra. Idén viszont nincs kifogás, tolni kell a szekeret. Token és víz fronton is.
Vannak több száz méteres kútjaik (7-8 db) elvileg egy pár üzemel is. Valahol leírták a vízhozamokat is. Valaki írta itt hogy csak egy üzemel, ahol én lakom ott két kút lát el egy nagyobb teleülést teljesen vezetékes vízzel, napi szinten az tízezer, százezer litert jelen nem tudom. Most kezdték el árusítani a vizüket, brand építés áll előttük, nagy a verseny, ha ügyesek tudnak a piacról szeletet hasítani, én külföldbe gondolkodnék prémium ásványvízzel. Gyártókapacitások ( töltőkapacitás ) véges majd fejlődik ez is több ezer palack per nap lehet.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)