Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azért, mert gyanúm szerint nem pet palackos víz lesz, tehát nem a 87. Ilyen termék, de ha okosabb lennél, végig gondoltad volna. Menj be szépen a lidlbe például, aztán nézz körül milyen kiszerelésben lehet ott vizet kapni. Aztán gondolkodj.
Tokennel is lehetne vmi, az ötlet az nem rossz,ahogy olvastam vannak sokkal elrugaszkodottabb coin projektek is.
Törölt felhasználó2021. 06. 02. 09:00
IGYÁTOK - VEGYÉTEK ---------------------------------------------------------------------------------- Egy a lényeg kapható végre a futuraqua ásványvíz :D----------------------------------------------------------------------------------- VEGYÉTEK ÉS IGYÁTOK - FRÖCCSNEK JÓÓÓ! ----------------------------------------------------------------------------------- 10 kisfröccs lecsapatva egy nagyfröccsel :D
2020 tavaszától ha Metwolf rajzolt volna chartot, most biztos betenné! TA van! Funda nincs. Mészi nincs. Kbr van. Kbr okosabb mint mészáros szerintem! Mészáros meg okosabb mint Zuckerberg. Kbr = Satoshi Nakamoto 😄 80-90 nél meglátjuk merre az arra!!!! 😁😁😁😁 Kotyogósnak is megjött a bor! Szombaton letellik a tiltása, addig is fogyassza egészséggel! Talán mégis minden happy enddel végződik? Ez tőzsde, nem szeretetszolgálat! 😃
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)