Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
De ez olyan beruházás lesz ha bírunk várni 10 évet mint a bitcoin 10 évvel ezelőtt, azt se néztem semmire, majdnem vettem 2012-ben 10 darabot poénból, most jó poén lenne már ha még lenne :D
Bocs! Csak kifejeztem érzésem Robika iránt. Jól behülítette a népet az srv-vel meg a coinokkal. Azt 1 év után 0-ba kiolvadtam. Ennyi. Ha normális világrend lenne akkor elvennék tőle a szállodáját és kifizetnék belőle a részvényeseket majd leültetnék sittre ahol a kissebbség szeretgetné esténként a popsiját :D
100 fölé komoly hírrel megy csak de fölötte sokan beragadtak az év szépen indult a kispapíroknál, de aztán minden szarrá vált, az összes beesett, valszeg a 3. hullám a fő ok, mindenki nagyon pesszimista lett NER papírok se jobbak, rájöttek a népek, hogy azok nem adnak vissza semmit, nem azért vannak a tőzsdén, hanem pénzlegalizálás miatt maradt a 3 bluechip, azok meg már az űrben vannak vagyis nincs most semmi jó befektetési célpont a BÉT-n a lecsengő járvány és magas oltakozási számok miatt, valamint a hozaméhség miatt amelyik kispapír tud ütőképes sztorit szállítani, az robbanni fog
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)