Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Minden fogyasztót meg kell célozni aki szóba jöhet. A borfogyasztók azért jó célpontok mert valószínű isszák a drága borokat akkor már kifizetik a prémium ásványvizet, nem gond nekik az ár.
Elsősorban reptereken, taxiállomásokon, buszpályaudvarokon, gyógyszertárakban, rendelőkben. Webárúházakban akciózni,stb, stb... A víz élet, erő, egészség! A fröccsöt meg keveset!
Törölt felhasználó2021. 06. 02. 13:36
Itt a nyár minden megyeszékhelyen a központi tereken, ingyen osztanám a legnagyobb melegbe 1 napig :D
Törölt felhasználó2021. 06. 02. 13:36
Egy a lényeg nyomni a marketinget meg brandépítést :D
Megnyomatnám marketinggel az araboknak, olyan jó hogy többet fialnak a tevék is tőle. Meg jobban nől a datolya :D, meg böjt idején nagyon egészséges. :D
Mindenhol, én arab webáruházba felraknám, 10-20-25-50 literes kiszerelésbe. :D - jó pézé Ezt komolyan gondolom :D Arab és perzsa, ez fontos mert nem egy a kettő, ahogy mondta egyszer az egyik iráni ismerősöm.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)