Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Grizlikém nincs : -szerződés forgalmazóval -üveggyárral -szállítmányozóval Van: -bejelentési kötelezettség alól kibujt nagytulajok -2 tőkeemelés, első srv-re lett eltékozolva 40 HUF buktával, a másik a pakk 5% alá eséséhez kellett -kapitalizáció messze a kimutatható anyagi javak fölött -több részvény a hatalomátvétel óta, gyártás beindításának esélytelenségével Ezt megvenni senki nem fogja, mert ha a gyártóeszközök nem sokat érnek, akkor piacot akarnának szerezni, de nincs forgalmazója a cégnek, hiába állítja ezt a hőskorszak óta a hölgykoszorú.
:) teljes hiány inkább :) Meghasonlott állapotok uralkodnak. BUX ATH közelében de a kispapírok anyonverve, ugyanakkor azt hangoztatják hogy több száz tőzsdeérett cég vagy Magyarországon. Hogy akarnak így behozni cégeket?
nem értem, minek emlegetni a limit eltörlését. Egy-két példától eltekintve -nímand papírokban- sehol sem volt érdemi jelentősége, ugyanolyan racionálisan folyik a kereskedés, vagy annak teljes hiánya :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)