Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Majd a nick gazdája jelentkezni fog, és a hitelesítés után küldöm neki a borokat. Mindegy milyen nick. A kriptolőzung károsultak ne engem szidjanak. Akik ilyen hülyeségnek bedőlnek, azok menjenek el inkább MLM-ezni. Az való nekik 😁
Csúnyán besült a fogadásom hamiskártyás_boyjal. Ma van május 31. 180 nem lett meg. Csúfos bukás! Buktam a borokat!😁😁😁😁 Erre tegnap mi történik? Egyik jó barátom megajándékozott két palack borral, mondta neki ez a kedvence, csak ezt fogyasztja, egy módos mátrai vadász barátjáé a pincészet. Nézem a palackot, látom valami Gyöngyöspiripócsi hely a székhely. Pár kilóméterre Gyöngyössolymostól. Ez vajon egy Isteni jel??????????????? Vissza kellene szállni? Lehet innen pattanik? Vag kuka? Micsoda érdekes dolgok vannak az életben 😁
"A hulladékgazdálkodás koncesszióba adása kevésbé meglepő és előzmény nélküli döntés. A hulladéktörvény februári módosítása alapján kell a hulladékgazdálkodásnak koncessziós rendszerben működnie. Ez azt jelenti, hogy az állam hulladékgazdálkodási közfeladat gyakorlásának jogát kizárólag egységesen, egy eljárásban, egy és ugyanazon koncesszor részére meghatározott időre átengedheti. " Futuraqua lesz a nyerő.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)