Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nem ismerem sem trojkát, sem Beátát, de nem is tudnám, hogy mit kérdezzek tőlük.. :) De ez itt a Bét, ha egy Mol-ból ki tudtak talicskázni 1000 milliárdot, akkor mire számítson az ember egy kispapírban? Mutyisztán! Én így szeretlek! :)
Szárnyalnak? Ott most 2017 van a hatványon! Még egy 5. gyerek is sokszorozhatja a pénzét, annnyi van ott hogy arra szavak nincsenek. Úgy repkednek a dollár százmilliók naponta l, hogy az alap.
Még a trojka át sem vette a hatalmat, amikor tételesen felsorolták, hogy mi hangzott el a közgyülin, az, hogy nem lesz részvényhígitás kapásból cáfoltam is, tőkeemelés nélkül nem lehet egy üreskasszás céget sem beindítani. Már akkor felhívtam a figyelmet a beinduláskori nagy veszteségre, amit ROA eszközarányos megtérülésben -30%-ra becsültem, kérdezd meg beátát, akkor hallgatott rám, nem tudták bepalizni, nyerőt eltette, úgy ahogy kell. Rajta kívűl még még 3 futurossal egyeztettem, egyiket sajnálom, ő már akkor úszott a minuszokban, meg amit szoktam hangoztatni, ma is az FB-n, fölfelé az álom és kapzsiság, lefelé a remény és kétségbeesés az úr.
Ha a nemzet egységét jelképező, 10 tonnányi szarvasagancsból készülő kapu a 67 milliárdos vadászkiállítással nincs túlbecsülve, akkor ez is beleférhet... :)))
Jáj drákaszákom! Ezt felvásárolni? Terjesztették azt is, hogy mészi elviszi, ezt még F Beáta írta nekem, kapásból megcáfoltam, hogy EU-s pénzből kicsit trükközve a számlákkal szinte ingyen meg van, teljességgel kizárt. Kéremszépen itt is elfogyott a buták pénze, ez túl lett becsülve, meg a főóberhén a képességek is.
Miért lenne kivitelezhetetlen? Szerintem az ötlet zseniális. Ha nem ők viszik sikerre, akkor még mindig ott van a lehetőség arra, hogy valami nagy (nagyobb) felvásárolja... szerintem. Én egy jelképesnél valamivel nagyobb összeget fektettem tokenbe és nagyon sokszorosáért fogom eladni. :) Lehet lehülyézni :)
Persze nem lehetetlen! De nem egy közép-kelet európai ex kommunista ország cukrásza fogja ezt a projektet sikerre vinni! A nemzetközi piacon valaki meglátja, hogy Hungary, háát.... :) Valamint a víz tulajdonjoga az àllamé. Stb stb. Sok az akadály, nem részletezem újra! Egyébként had álljak ki kbr mellett, nekem korrektul válaszolt a kérdéseimre. Kbr befektetői kapcsolattartó Úr válaszai alapján is egyértelműen kockázatos a dolog sikere. Nem tennék ebbe nagy pénzt marinéniként. Ennyi. Azt egyébként nekem is mondta, hogy nagy az érdeklődés a Watereum iránt, de ezzel semmit nem hazudott. Most érdeklődhetnek sokan, nincs ebbe semmi rosz vagy hazugság. Aki a kripto és jogi ismeretek nélkül szállt be ide nagy pénzzel az saját magát szidja csak. Mielőtt beszálltál, miért nem hívtad fel pl Fodor Urat? A száma ismert, és nagyon jófej, értelmes ember. Biztos hasznos lett volna beszélned vele, meg Metnek is. Végszó: a pénz felelősség, és a felelősség azé, aki rendelkezik a vagyon felett.
Hogy bízhattál KBR-re egy vagyont? Hát te is voltál a közgyülésen.. nem láttad, hogy egy suta 8 általánost végzett - 1 normális mondatot összerakni - nem tudó emberke? Hajnal Úr már más kategória, de neki viszont nincsen több millió db részvénye. Nálam ez már ott akkor minden elárult.
Nem lesz ebből semmi! Valentin egy agya lágyult, lusta, munka kerülő alak. A Watereumhoz semmi köze.ha van is valami a kezében, amit előhozhat, azt csak max. össze tákolja.
Törölt felhasználó2021. 04. 21. 19:20
Vicc... Eszembe jutott néhai nagyapán egyik mondása.... " Fiam, amíg szegény vagy ne legyen önérzeted, ha meg már gazdag leszel akkor már le se szarod". Nem belső infó, mindenki tudja, hogy Valinak annyi köze van a watereumhoz mint traktoros Zsoltinak a spanyol eper termesztéshez.... erről dokument is van, csak fel kell hívni Fodort és megmondja.... Az sem titok, hogy azért számlázott a barátnője, mert Ő el volt tiltva a cégvezetéstől.... Ezek tények, kapálózni lehet, Én is érdek (rv) nélkül mondtam ezeket. Szánalmas ez így bárhonnan nézzük is....
https://futuraqua.eu/cegbemutatas/ Ilyen közkézhányad mellett (74,68%) simán lehetne az árfolyamot felfele tolni. Az pár 5% feletti tulajdonos szórja lefele folyamatosan. csak egy irányba kell tolni felfele (Amc, Gamestop). Amerikába sikerült, lehet itt is.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)