Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ez már az. Vicc az egész, 1.5 milláért perel, nekem többszöröse bukóm van a pakkomon... kbr azt mondta, amíg ő itt van, nem kell féltenünk a pénzünket. Hát nincs is gondom rá, hogy mire költsem...
Kbr! Teeee! Hazudós kuttyaaa! Nyithatom a Gecuraqua károsultak topikot??? Istenem, hogy vettem bele ebbe a szarba! Már vízköves a gyomrom az arzénes víztől Te mozigépész kutya!
Szánalmas az egész ügy mindkét félre nézve. Ki ez a csaj? A megbízási szerződést Schubert Katinka egyéni vállalkozó kötötte 2018ban a futurral? Eddig Valentin kardoskodott, hogy nem fizették ki teljesen. Most meg egy eddig ismeretlen, az ügyhöz nem kötődő magánszemély perel? Viccországban vagyunk? A másik oldalon meg Hajnal meg hazudós kbr magas lovon pofázik h nincs teljesítési igazolás amire bárki követelhet bármit. Persze, mert a futur nem ismerte el a teljesítést, amit mi nem tudhatunk, hisz annyi biztos, hogy új watereum projekt indult. A régi token tulajokkal sikerült megegyezni, ami sokkal nagyobb volumen. Itt meg 1.5mFton megy a vita. Szánalmas.
Remélem a hölgy tudja mit csinál. A cég helyébe egy hitelrontási pert megeresztenék . 500 és 1 milliárd közti értékben. Csak a törődés érzékeltetése miatt.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)