Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Felesleges ilyen érzelmi magyarázatokat belekeverni a dologba. Hónapokon keresztül mantráztam ész érvekkel a Watereum projekt kudarcát. Úgy vélem ez beárazódott. Ha kivesszük a Corona-pánikot, akkor is látszik tisztán. Jöhet a fordulat!
Szánalmas vagy , mint a linkelt tiktok tartalom. Mitől lenne strong buy? Amúgy is ér bármit a te ajánlásod még bárkinek? Egyszer szidod a céget máskor meg strong buy a semmire.
😂😂😂 Jaja. Tudod az ilyenre csak egy esetben van mentség, ezt viszont nem vitatom, hogyha valami gagyira sikerül, akkor az ne legyen középszerű, hanem legyen nagyon szar. Ez esetben elérték a célt és betalált. Egy régi haverom mondta azt, hogy azért isszák a Márka kólát sokan, mert az annyira rossz, hogy az már jó.
😂😂😂 Igen. Remélem érthető, mi a probléma ezzel. Tetszik, hogy új kommunikációs csatornák felé nyitnak. De! Itt nem sampont, fogkefét vagy óvszert kell eladni, hanem egy nyilvános társaság "terméke", azaz részvénye, amiről beszélünk. Ezer módja van a népszerűsítő kommunikációnak, de az legyen méltó a tevékenységhez. Értem én, hogy a negatív reklám is reklám meg az is reklám, hogy minket ez megmozgat, beszélünk róla stb.
Édes Istenem...Kbr úr! Ezek után imádkozom a részvényesekért, az egész cégért! Nagy szükség van rá. Röviden és tömören: szánalmas! A cég vezetésének legyen intő példa SET és Orbók Àdám hakniparádéja és ugye tudjuk, mi lett belőle. Ezt az utat sürgősen el kell felejteni, ez méltatlan és szánalmas.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)