Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ezt folyamatosan adják inkább. Lehet, hogy folyamatosan veszi is itt a fórumos csapat, de folyton adják le. Ez a 14.300eladó 62.4ön is lefele jön, nem felfele. Azaz adják, meglátásom szerint
Így látom én is. A viz vagyon, nemzeti érték. Nyilván valahol, valamiben lesz közünk a vizzel kapcsolatban... Remélem, ha itt vagyunk mi is, értéket találunk, növelünk... A jövőt nagyon kellene árazni, bármi áron!! Szép, derűs napot! 😊👍😁
szvsz ez a kis mélységű 10-100 méterig létesített és létesítendő kutakra vonatkozik leginkább. A mezőgazdasági célú kutak az ország egyes területein jelentősen csapolják a vízkészletet és a kis mélységű ivóvízkészletet. A szennyvíz és egyéb környezeti hatások is ezeket a felső rétegeket érintik. Az Alföldön jelentős probléma lesz a jövőben a vízhiány az öntözés célú vízkivételek miatt. A következő években szvsz nagy reformok szükségesek a magyar vízvagyon kezelésében. Az Alföldön jövőben nagy víztározó kapacitások kiépítését tervezik az országa beérkező vizek tárolására. Az települési ivóvíz 100 méternél mélyebb kutakból jön. Szvsz vízdrágulás lesz a jövőben ( években). Ezért látok lehetőséget a cégben.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)