Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
A minisztériumi anyag magyarázatként kerek-perec kijelenti: "a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszer átalakítása nem járt pozitív eredménnyel". A közszolgáltatás 140 milliárdos éves fenntartási költségéhez képest a díjakból mindössze 75 milliárd folyik be. Ehhez hasznosításból évi 3-4 milliárd adódik. Az országos szemétszállítás tehát évi 54 milliárd forintos központi költségvetési támogatást igényel. 2018 óta a szükségellátás további 6,4 milliárdot követelt. (Itt jó közelítéssel arra céloznak, hogy az NHKV két éve nem képes megegyezni a Gödöllő és térsége tisztán tartásáért felelős Zöld Híddal, így az ottani számlákat a katasztrófavédelem állja.) Míg 2015-ben, az "állami koordináció" bevezetése előtt az ágazat részvevőinek összvesztesége alig haladta meg az egymilliárdot, addig 2018-ra ez megközelítette a 19 milliárdot.
Látszik a béten, száradnak ki a speki papírok, a vastagabb kicsik nyitottak nyugatra. 4 ismerősöm is így tett. Szeptemberben bandáztunk, összeszámoltuk, hogy a mi kis 5 fős társaságunk kicsit több mint 120 millió Ft-ot váltott át $ és € számlára. Persze lehet mondani, hogy ez nem sok, mert más ennek többszörösével nyomul, de sok kicsi sokra megy. Bét halálra van ítélve. Egyre többen választják a komolyabb piacokat.
Igazad van!Mivel dicsekvés nélkül nekem is van néhány rv.amivel szívok,de volt néhány villanás amivel sikerült szabad lét csiholni,stratégiát váltottam.Irány Frankfurt és New York.Ott pezseg az élet.Igaz ott is a farkastörvények uralkodnak,de van mozgás.Igaz az elvem forint helyett centre módosult,de az 1:5 arány ott is működik.Nem vagyok hálátlan,maradt azért a BÉT-en is érdekeltség és hű vagyok a RC-hez is.Remélem még egy 10-évet kavarhatok a három helyen! NEM ÁLLOK LE! Kellemes Ünnepeket ,sikeres Új Évet ,Vastag egyenleget,Jó egészséget!! HS!!!
Szanalmas lett ez a magyar tozsde. 1db-ot megvesz, majd par masodperc mulva elad 1dbot olcsobban. Kb ez jellemzi az egesz tozsdet. En le is alltam. Ez mar nem az a tozsde, aminek lennie kell
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)