Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
nem számítok különösen semmire, de feltűnt, hogy nagyon veszik, 1510Ft óta trédelem, akkor ugrottam fel a vonatra. Nem nagy pakkokkal, mert illikvid, pár 100dbokkal. Futur a fő papírom.
off: Kulcs +3k hoz komoly plusz kell vsz, főni most ennyire taksálja és ott is tart, ami fölötte lenne most, az speka, vissza fog hullani, hacsak nem jön valami ütős. Főni bővüléssel számol év végére. Mire számítasz ott? Bif sztem amúgy hamarabb tör ki.
nálam az idei év Futur és Kulcs. Sztem mindkettő jó lesz, hogy melyik milyen ütemben, az majd kiderül. Csak a piacok ne omoljanak össze, akkor idén is van esélyünk egy kis pénzt keresni.
írták már korábban, ezen a pár forinton nem múlhat, ha látsz potenciált egy papírban. Persze kérdés, hogy 100 alatt hol voltál ;) Ha elhatároztad magad, vegyél piacin, téma lezárva, ügyesen.
ugyanez a 3 kisrv van nálam kiemelt fókuszban, múltkor írtam valahol. Jó választás vsz: bif éledezik, futi holnap kezdőlökést megkaphatja, nos a Set még várat magára, de hosszú még az év ;)
Kaszáljon felőlem, sőt adja el mind... Csak az a baj, ha felfele indul, akkor is vesz. De szigorúan napi minimumon :D És csak olyan nap, mikor aztán megindul. De a többi titok, csupa misztikum!
138 volt az ATH eddig.ha középtávon nézzük.pl:6 hónap sztem lesz 200-300 közt.Lehet túl optimista vagyok.De így erzem.Ha csak 50k val számolok az sok pénz.Azt bárki bánna.De mindenki maga tudja.
Borítani nem fogják, de mindent megtesznek, hogy elszúrják az emelkedést. 20 fillérenként dugózzák, és csattognak a gyönyörtől. De jó lenne, ha megindulna rendesen, kirázódnának a 2 Ft nyerővel, és nem kapnák vissza, végre mehetne a kereskedés.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)