Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által
megtestesített szavazatok több mint egyharmadát képviselő részvényes, illetve
közokiratban, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott képviselője
jelen van
7. Igazgatóság felhatalmazása saját részvény megszerzésére.
Előterjesztés:
1%-ot meghaladó részesedéssel rendelkező Részvényes indítványára – mivel a 7/2019.
(VII.29.) közgyűlési határozatban lévő saját törzsrészvény vásárlási keret nagyrészt
kimerült - akvizíciók ellenértéke, továbbá a részvényárfolyam esetleges karbantartása
céljából javasolt az Igazgatóság felhatalmazása legfeljebb 2.400.000db, névre szóló,
szavazati jogot biztosító, egyenként 5,-Ft névértékű saját törzsrészvény visszterhes
megszerzésére oly módon, hogy a saját törzsrészvények vételára részvényenként
legalább 100,-Ft, legfeljebb 600,-Ft lehet. A felhatalmazás 18 hónapos időtartamra szól.
Szia! Szvsz sok olyan nick megjelenésére lehet majd itt számítani, akik eladatni szeretnék az emberekkel ezt a részvényt, de közben majd nyomogatják a vétel gombot. Csak egy ötlet részemről.
Szia VUK! Annyit szeretnék hozzáfűzni a gondolatmenetedhez, hogy a tokenek szvsz 100% ban elkészülhettek. A mondatok alapján elég egyértelműen erre a következtetésre lehet következtetni. Itt van egy egyik például: "A kölcsön visszafizetése elsődlegesen a Társaság által kibocsátani tervezett Watereum tokenek
átruházása útján történik, az ún. Pre-Sale fázisban alkalmazott árfolyamon. Ez azt jelenti, hogy
Erdős Richárd Zoltán a kölcsön összegének erejéig ugyanolyan árfolyamon juthat tokenhez, mint
bármely más, az. ún. Pre-sale fázisban résztvevő személy. Amennyiben a tokenek útján történő
visszafizetés bármely okból nem lehetséges, úgy a Társaság készpénzben köteles az igénybe vett
kölcsönösszeget visszafizetni.
Akkor bocs, csak ma egy kicsit olvasgattam a fórumokat és elég sok helyen találkoztam a neveddel és fura volt, hogy tegnap regisztráltál és már közel 100 hozzászólásod van :)
Én ezt úgy értelmezem, hogy az egyik FB tag még 150M rendelkezésre bocsájt a cégnek kamatmentesen. Szvsz azzal, hogy ezt elfogadta a vezetőség nagyon jó döntést hoztak. Ha nekem nagyobb összegre lenne szükségem, mondjuk építkezésre, de ez csak egy példa, és van lehetőségem a szüleimtől kérni, akkor én is ezt tenném, nem pedig a bankot lakatnám jól vele, vagy ki tudja melyik tőkepiaci szereplőt a táplálkozási piramisban.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)