Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Az aláírt szándéknyilatkozatban végső célként 7 db vízkút és hozzájuk tartozó ingatlanok tulajdonjogának megszerzése került meghatározásra. A szerződésben kikötött titoktartási kötelezettségre való tekintettel a szerződés további részleteiről nem áll a társaság módjában tájékoztatást adni.
Remélem ram borítják a Zellerek holnap, 100-on jó lesz. BIF, FUTUR, SET került a terméklistamra. BIF megvan, settel várok, futurra beálltam, de nem gondoltam h ma hír fog jönni már....
Jó estét! Egyetértek veled! Ezt el kell fogadni. Sok ember el sem tudja képzelni milyen nagy pénzeket hozhatnak még ezek a Tokenek a cégnek, külföldről. Lesz akik el tékozolják a részvényüket!
Kolléga, decemberben kijottek a kgy pontok, már az is elég veretes. Azóta volt 100 alatt is. Papírok keletkezése után kgy pontok előtt még olcsóbb is volt. Mennyiség is volt bőven. Mire vártál ha szabad kérdezni? :))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)