Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
sokan fel sem fogják mekkora sztori van itt kialakulóban, inkább megy a fillérezés egy 100 hufos rv-vek 1k-s pakkokkal :D Az állatvilágban ennek neve: természetes szelekció. Ahelyett hogy örülnének, tudnak még venni ezen a szinten és nem szállt el a sztori ;)
Még egy kicsi off: annak én nagyon örülnék, ha követné a tavaly sormintát és fizetne 15 Ft osztalékot, majdjövő ilyenkor 40 környékéről néznénk vissza :-). Nyugdíjalapnak tökéletes! . Ami az illikviditást illeti: emlékeim szerint nyár vége óta lényegében minden héten több napon is 40-45k-t vettek meg belőle - az én elképzelésemnek ez megfelelő, persze egy nálam nagyobb büfinek ez a keret valóban szűkös lehet. Off vége (de tényleg, folytassuk a bif topikban, ha gondolod)
OK,a masfel evvel egy par honapot tuloztam. Azert annyival mindenkepp kiegeszitenem,hogy tavaly 2 honap alatt ugrott meg egy nagyon hosszu vacakolasbol,es most ugyanezt a sormintat koveti. Aki tavaly az ev elso harmadaban vett,annak bizony nincs egy szikranyi hozama sem. MIndennek teetejebe total illikvid papir,a befekteteskor akar cementet is onthetsz ra,nem tudsz belole kiszallni ha hirtelen mas terveid lennenek. En ezekre alapozva irtam,h ez minden,csak nem izgalmas papir. Szivinfarktus elott allo kisnyugdijasoknak valo maximum,akiket mar semmivel sem szabad felizgatni.
Ne haragudj, de meg kell cáfoljalak: tavaly év elején 205 körül volt (érzékenyen érintett, hogy akkor ott nagyon beragadtam, így emlékezetes maradt számomra az árfolyam). Most meg 310 körül van, ami alapból 50% (stabil!) emelkedés! Ja és volt 10 Ft osztalék is. Speka szemmel lehet, hogy érdektelen, de jól menedzselik, van emelkedés, tehát befektetési célzattal tökéletes. Bocs az off-ért.
Bif a vilag semmi papirja. 3000-3200 immar masfel eve. Se ki,se be onnan,tokmindegy milyen hir jon,total erdektelen a papir. Gozom sincs,mi nagy dolgot lattok benne,semmit nem igazol vissza a mozgasa mar igen hosszu ideje.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)