Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
20-as könyvet az erste is kiszedte. Örülök, hogy "visszatértél":-))) Hidd el vannak veled azonos gondolkodású emberek is. Különben is, van vélemény meg ellenvélemény. Ez jó dolog4 A provokatív dolgokkal meg ne foglalkozz:-)))
Szerintem a leöntést nem a piac generálta, hanem a törvényszerűségek betartási kényszere. Mesterséges leöntést láttunk. Ennek egy előnye van, gyorsabban pattan vissza, mert nagyon átlátszó a leöntés miértje...(szvsz). Ennek ellenére mit sem vonle abból a tényből, hogy 2200 alatt a papír. De nem 2 napra kellett megvenni...
én a saját meggyőződésemet írtam le mindig, és miért írtam volna, hogy szárnyalni fog ez a részvény tovább amikor biztos voltam a korrekcióba, figyelni kell és mérlegelni, én a saját tapasztalatomat osztottam meg mindenkivel bár egyeseknek nemtetszett és vészmadarak közé soroltak :-)
Amúgy meg ez Magyarország!
Szívassuk, röhögjük ki egymást, azért áll ott az ország is, ahol áll!
Nincs hiszti, csak vannak jobb érzésű emberek (mint pl. én), akiknek egy idő után ez sok!
Ha valaki netán hülyeséget ír, azt én soha nem hurrogom le másokkal ellentétben...
Meg ha valaki leírja a gondolatait, meg változatokat, hogy mi lehet, az egy diskurzusra adhat okot, de itt csak röhögnek rajta...
Annyi a különbség köztem meg pár ember között itt, hogy én (még) becsületes vagyok és nem az ellenkezőjét hazudom annak amit gondolok!
Persze ez a tőzsdézés fogalmába nem fér bele, mert ez a fórumozás is egy igazi sakkjátszma, ki mennyire tudja átbaszni a másikat! (azokra gondolok, akik csak ezért járnak ide, hogy eldobassák a papírt)
Van egy másik oldal, ahonnan ezeket szépen kipenderítik-kiutálják, azt hiszem visszatérek inkább oda!
Ráadásul ott nem "röhögnek" egymáson, hanem inkább tanítják egymást!
Szóval ennyi!
Jah és oda azok mentek át, akik nem bírták ezt a béka segge alatti PF fórum színvonalat...
még 100 ft-ot tud esni ma ez a szerencsétlen. mit rizikózok 2-300 darabbal? ennyi pénzem van még, 20-30e Ft-ot, ha totál bezúg.
nap végén kiszállnék, nem merem átvinni.
még agyalok rajta...
ne csesztessétek, ő ajánlotta először vételre párunknak 1700 körül. én 2010-en vettem először, érdekes, a napi 15% up nem fájt csak a dow. jó fej Magic, csak ő is máshogy kalkulált és ideges. de hát ez van.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace