Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az,hogy miből finanszíroz majd meglátod idővel.A tulajok sem csórók.Nagyon sok lehetőség van a finanszírozásra.Ebbe most ne menjünk bele.
Egyébként a kölcsön a legegyszerűbb mert a bank ha megérkezik a szerződött lóvé egyszerűen annyival kevesebbet(Tartozás)enged felvenni a cégnek.
Azon még elgondolkodtam, hogy a cég saját tőkéje 2,5 milliárd, a rövid lejáratú kötelezettsége 2,3 milliárd, a forgóeszközök 3,3 milliárd (amiből a kintlévősége 1,9)....hogyan tud 14 milliárd értékű tendert nyerni? Miből finanszíroz? Hosszú lejáratúja az ugyan minimális de nem is sok esélyt látok arra, hogy kapjon hitelt. Na erre varrjunk gombot...
Sztem meg lefelé fogunk ma is tartani.Ha képesek voltak 2750-ről kedden 2550-re majd tegnap 2150-re lehúzni akkor bármit megtehetnek.Persze én is mennék fel de a könyv alapján sem nagyon fogunk.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace