Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Eddig is a kicsik alakították, a nagyok egymástól veszik.
Amennyiben nyer a cég március vagy április folyamán a meghirdetett több milliárdos pályázatokon akkor is a kicsik fogják felnyomni az árakat.
A nagyok már bevásároltak, a közkéz kicsi.
Ha meg nem nyer akkor lesz még egy kör lefele.
Az összes nagy tulajdonos képviselve van az igazgatóságban vagy a felügyelő bizottságban, így egyikük sem köthet üzletet a mérleg közgyűlési jóváhagyásáig.
Addig tehát csak a kicsik alakítják az árfolyamot.
DE: cégcsop szinten 8,5 mrd-t kell osszehozni 1 év alatt, abból ez 0,26 mrd-t jelent. ez kevés 1 rallyhoz. Szerintem senki nem fogja vissza, ennyit ér.
Kéne még 4 ilyen, vagy 1 nagyobb kb 1mrd-os pályázat, akkor megindulna. Most talán van rá esély még idén!
Erre számítottam. Emlékezzél , amikor másfél éve , túl a rallyn, valamikor 2009. novemberében ki jött egy pozitív hír a papír nyitásban ugrott több mint 10 %-ot , de zárásban már majdnem mínuszban volt.
Itt minden pozitív hírt , akár kicsi akár nagyobb hír, mindig eladásra használják , ezért sem fog emelkedni.
Ez csak abban az esetben fog emelkedni ha a Kaptár ill. Móricz úgy akarja.
Arra azért nagyon kiváncsi lennék,hogy vajon ki adta.Beírtam,hogy veszek és akkor miért nem állt pl.2020-ra mert megvettem volna tőle 310db-ot.Jó hír jön és nekiáll adni.Várta,hogy jönnek e a vevők,de mivel nem jöttek öntött.Azért ez érdekes.Mintha lefelé akarná nyomni.
Vajon kit akarnak még meggyőzni,hogy dobja el a papírt?
Az látszik,hogy a kicsik messzire kerülik.
Mennyire hihetetlenül szerencsétlen ez a papír, most már komolyan sajnálom. Kijön egy pozitív hír, ami minden értelmes piacon és papírnál emelkedést generál, ez a szegény papíros meg mínuszban zár...
Ez az aprócska hír arra volt jó hogy valaki kiszórja a papírjait.
De még ez a hír sem tudta pluszba vinni.
Ha nem lesz egy több milliárdos megrendelés akkor ez marad 2000 alatt.
A Q1 meg mindig rossz szokott lenni , az még lejjebb is viheti.
Passz.Én már tippelni nem akarok.
Felfelé várom,mert nagyon olcsónak tartom a papírt.Eredménynek javulni kell.Megrendeléseknek pedig természetesen növekedni.Ez az év lehet a forduló.Várok a High-Techtől is híreket,valamint legalább 1 nagyobb több milliárdos megrendelést is.
A kicsik inkább adnák a papírt.Nincs vevő.
Majd ha több + hír jön,akkor majd észheztér a nép.Egyébként máig nem értem azt,hogy a cég a High-Techbe 200millát tol,itt pedig jelzés értékűen sem vesz bele a papírba határidőre.10edb már ráírányíthatná a figyelmet a papírra.20milla,amit határidőn kevesebb mint feléért megkapnának.
Azért ez érdekes:
"A hír mindenképpen pozitív, pláne egy olyan környezetben, mint a mostani, amit igen szigorú költségvetési politika jellemez."
A portfolió lassan 3 éve csak negatívan írt a Freeről.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace