Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nézheted a + oldalát is.
Ha pl.Ecot,Phylt,Humet(Nutex),Synergont,Genesist,Telekomot,
FHB-tveszel,nagy bukód lenne.Több papírral pedig 1,5 év távlatában 0-ban lennél mint itt.A Free-t viszont a vezérek gyűjtötték 2350-en.400milla felett szippantottak ki.Fölé is megyünk hamarosan.
A mai átkötést nem értem.Miért
2000ft-ért kötötték át,ha olcsóbban is megtehették volna.
Nem volt benne, tavaly biztos hogy nem.
Srv. minden évben benne volt, de tőkeemelés nem.
Még 3 hét + plusz az április végi eredmény hirdetés a 9 milliárdos pályázatról, és eldől hogy irány a 3000 vagy 1800.
Ismerve a Free elmúlt kétévi teljesítményét valószínűbb az 1800.
Eddig is benne volt a tőkeemelési felhatalmazás, most azt hosszabbítják meg. Mint ahogy a Bookline minden évben meghosszabbítja az srv-t, de sosem vesz egy darabot sem.
Tőke emelésre kérnek felhatalmazást, azért az érdekes hogy az mire kell, mik a céljaik.
A q1-re is kíváncsi leszek mert a 300 millát azzal indokolták hogy több külföldi projekthez kellett, ami most zárult és ennek már a q1-ben jelentkeznie kell.
Lehet itt még pozitív meglepetés, az más kérdés hogy ez beépül e az árfolyamba.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace