Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Bróker ismerősöm hétvégén közölte velem , hogy Free-t kell venni , Q3 nagyon jó lesz , 300 milla nyereség lesz év végén , ő 3000 Ft-ra várja november végéig.
1000 db vétel után viszont nem került be eladásra sehova újabb tétel, tényleg eléggé ki van már véve ez a szint.
Még 1000 darab vétellel 2300-on lennénk.
Ne izgulj, két hét múlva is ugyanitt leszünk.
A határidős pozival nehogy úgyjárjon a Free mint a Synergon , elég jelentős veszteségeik voltak sokáig, úgy tudom.
Kell az.
2héten belül a haverom visszaadja a lóvém és akkor 250db-ra elég lenne.
Egyébként a határidők 3% fölé nőttek:
A "spekulációs rangsorban" azaz abban a tekintetben, hogy a társaság összes kibocsátott részvényének hány százalékára van nyitott határidős pozíció, változatlanul az econet viszi a pálmát. A társaság összes részvényének több, mint 21 százalékára van nyitva ilyen pozíció. Ennek oka a sajátrészvény-állomány jelentős részének határidős piacon való finanszírozása. A második helyezett a Pannergy 4,48, a harmadik a Synergon 3,68 százalékkal. Nagy megugrást ilyen szempontból a Freesoft mutatott be, a szoftvercég részvényeinek több, mint 3 százalékára nyílt határidős pozíció az elmúlt két hónap folyamán, ezzel 3,52 százalékosra nőtt "finanszírozási aránya"."
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace