Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Akkora az érdektelenség, hogy van idő játszani a mesekönyvvel. Reggel valaki 60 darabot pakolgatott 2250 és 2100 Ft között. Ezek a 33 és 66 darabok is mókásak!
Hamarosan sokan dobni fogják, kell a pénz Otp-re.
Három hétig kínlódott 2300 környékén, nem vitte át így irány vissza.
Kitudja hány hónapig megy ez az 1900-2300 játszadozás.
Ez már csak akkor fog emelkedni ha a keretszerződésekből lesz komoly megrendelés.
Nem voltam gépközelben , még jó mert ideges lettem volna 2210-nél.
Érdekes hogy tegnap reggel mekkora volt az öröm, hogy siettek egyesek venni , ma meg délután hogy megszaporodtak az eladók.
3 hete írtam hogy több 10000 db részvény van eladó 2300 körül, hát úgy néz ki igazam lett, mert itt csak nem akarnak elfogyni az eladók.
Már az a vevő sincs aki mindig felhúzta 2300 közelébe 500-1000 db-os vételeivel.
Csak győzzük kivárni. Talán a kgy. után okosabbak leszünk.
Q1 meghatározó lesz szerintem, ott már látszódni kell a HUMANSOFT-nál meghozott intézkedéseknek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace