Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ősszel volt egy-két 100millás forgalmú nap, akkor sokan beragadtak. Eddig vártak de mivel semmilyen pozitív hírre nem indult meg, ill. igazán nagy hír nem is volt, megunták, dobták.
Ha megnézed az elmúlt 3-4 hét kereskedését, mindig volt öntés, 100-1500 db-al mindig lenyomták az árat. Szerencsére mindig volt olyan vevő aki visszanyomta az árat 2300 közelébe, de ezek most már elfogytak.
A mai nap alapján szerintem előbb lesz 2100 mint 2350.
Szerintem meg mivel azt látják hogy az árfolyam nem megy feljebb , nem veszik a részvényt ezért a tőke emelést kötvény kibocsátással oldják meg. A 3700 Ft-ot azért dobták be hogy erre a hírre hátha végre elindul fel. Nem hiszem hogy arra számítottak hogy úgy megrémül valaki , hogy olcsón dobja a részvényét.
Felmerült bennem egy dolog.
A kötvénykibocsátás indításában,mármint, hogy honnan indul (akt. árfolyam), érdekelt vajon valamelyik fél??? Mert akkor ez is lehet egy magyarázat, hogy lent tartják...
Nincs okom szidni :-) Csak poénkodok kínomban.Téged azért emeltelek ki mert te itt már legenda vagy. Én nem tudom mit fogok csinálni.Ezen a szinten nem adnám. Azt hiszem ezt a papírt el kellene felejteni és pár hónap után ránézni.
Lehet szidni az írásaim miatt de én még mindig tartom, nem én dobtam.
De ha lesz még egy felhúzás 2300-ra akkor már én is felkészülök mert ha ilyen jó hírekre így esik , akkor nem érdemes sok jót várni.
Még egy 1000 db-os eladás és máris 2100 lesz.
Egy 15 milliárdos megrendelés, attól már menne fel 4-5 %-ot.
Komolyra fordítva : ősszel elvesztették a bizalmat amikor 1650-2765-1650 Ft rallyt játszották pár nap alatt. Nagyon sokan ráfáztak akkor és szerintem nem merik venni. Akinek meg van az minden jó hírre elad mert szabadulni akar tőle , sokan beragadtak ősszel.
Tavaly januárban a tavalyi év végére nyereséget vártak, majd 200 millás veszteséget, végül 137 millás lett a veszteség.
A keretszerződésekkel kapcsolatban is úgy nyilatkoztak mintha onnan nem várnának megrendelést. Beszéltek össze vissza.
Újabb napok, hetek, hónapok, évek .......mindeközben a Montevideo u. 8-ban ez történik: link
Eck Ilona laptopján figyeli a freesoft fórumot és türelmesen várja mikor dobjuk a pakkunkat, különösképp Madrid sorstársunk. Mind ott vagyunk a listán, ők pedig mindenhol ott vannak és mindent tudnak rólunk. Nincs esély. Ciánkapszula legyen nálatok.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace