Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az elmúlt napok mindig öntéssel indultak , de nap végére mindig visszahúzták. 2151-ig öntöttek a múltkor , a vége mégis 2268 lett emlékeim szerint.
Megy a játszadozás.
Na aki akar,most adhat.Van vevő bőven.
Eladók is vannak bőven.Kötélhúzás a papírban.
2300-at tényleg át kéne törni és akkor nyílna tér felfelé.
Arra nem gondoltam,hogy ennyire kemény ez a szint,de talán majd ezért lesz könnyebb az emelkedés mert csak a kitartóknál marad papír.
OK Olvastam már lejjebb is.Csak jó volt beírni.Bocsi.
Egyébként tényleg feljebb tette,de már megint elé álltak:)Nem sok kéne és áttörnénk a 2300-at.
1 nagyobb vétel egyben.5-10milla.Ha arra gondolunk ma is vett valaki 3milláért ez sem tétel.
Annak viszont jobban örülnék ha valami hír jönne ami 1 kicsit felhívná a papír alulárazottságára a figyelmet.
Év eleji Haszonban olvastam,hogy a bróker több papírral egyetemben a Freesofttól vár nagyobb emelkedést ebben az évben.(RFV,Rába,Pannergy)Ezekre még emlékszem,hogy ajánlotta és már nagyobb emelkedésen vannak túl idén.Remélem nálunk csak késik a menetelés.
Megértelek, hiszen az ember hol panaszkodja ki magát a papírjáról ha nem a papír saját topikjában. A gyerek otthon úgysem értené meg.
Egyébként nem más ez, mint türelmetlenség, és én is pont így vagyok. Ha azt mondja valaki, hogy év végéig biztosan lesz 4000, tehát kb. duplázódás, akkor nyugodtan ülnék benne. Ha csak én hiszem azt, hogy év végéig lesz 4000, de napról napra nem látszik ennek a visszaigazolódása, akkor elkezdek bizonytalankodni magamban, hogy én gondolom rosszul és napról-napra fokozódik ez az érzés ami frusztrál. Márpedig úgy nem jó kereskedni. Ilyenkor persze az ember kiszáll mert nem bírja tovább, Murphy szerint persze az árfolyam pont akkor ugrik meg, majd visszaszáll magasabban és megint várja a csodát ami megint nem jön.
Épp emiatt én kitűztem magamnak a célárat, amit ha elérünk, ki fogok szállni, amíg meg nem, addig próbálok hinni a meggyőződésemben.
Úgy nézem az aki eladta,már vissza is akarja venni a pakkját.1000db-ot feljebb tolta.13-on volt,most meg 16.Madrid csak nem te vagy az?
Ha nem akkor lehet,hogy valaki venni akart volna és csak ijesztgetett és nem jött be neki.Most meg fáj ,hogy nincs:)
Meg van még a pakkom, de azt nem látom hogy okosan gyűjti valaki(k). Csak kis büfik napi kereskedése zajlik a papírban.
Fél éve meg van a pakkom , szerinted szórakozásból hogy legyen miért ide írnom?
A keretszerződések miatt előbb vártam a nagy emelkedést de előbb utóbb lesz 4000-5000.
Korábban már írtam hogy ahova Móricz nyúlt ott rossz még nem termett és itt is ő a fő tulaj.
A beírásaimat vedd úgy hogy itt vezetem le a napi feszültséget és nem a gyerekeket verem otthon.
Kritikák velem szemben jogosak de ez van.
Hirtelen mennyi vevő lett.
Szerintem itt valaki (kik)szándékos grafikon rajzoló:)
Kicsi a közkéz könnyen meg lehet tenni.
Azért az érdekes,hogy mindig dobja valaki a papírt.
Lassan már elfogy.
Azt is észre vettem,hogy reggel a vételi oldal üres.(Talán eladókat várják)A másik,ha nem piacin álltam vételre,hanem a könyvbe tettem,szinte mindig pillanatok alatt betettek vételre fölém??
Már kevesen vagyunk kicsik.Tartsunk ki.Meg lesz az eredménye:)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace