Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én a helyedben máshonnan szabadítanék fel pénzt, mert ha ez kitör, még a PE-nél is szebb röppályát írhat le.
(Mondom én, aki mindkettőben érintett vagyok.)
Most elég sokat lehet venni kis elmozdulással.
Kíváncsi vagyok, felkelti-e egy nagy hal érdeklődését?
A mai nap eddig a kis papíroké, úgyhogy van esélyünk szerintem. :-)
Akkor jött a korrekció mikor az Otp meredek emelkedésnek indult. Azt írták többen hogy onnan majd ide hozzák páran a pénzt de én úgy látom hogy inkább innen viszik oda a kisbüfik.
A Napi Gazdaságban volt ma egy cikk amiben leírták hogy melyik részvény hány százalékot emelkedett az elmúlt három hónapban: a Free 11 %-ot és akkor még 2282-höz viszonyították. Nem nevezném rallynak miközben a Rába 30 %-ot ment.
Valahogy azaz érzésem hogy irány 2200 alá aztán vissza 2300-ra és ez még párszor.
Nincsenek vevők, csak mi és még néhány kis büfi szórakozunk itt egymás között.
Az igazán nagy vevő meg megveszi megegyezés alapján piaci alatt.
Záróban én vettem azt a hatalmas mennyiséget. :) (Bocs akivel kiszúrtam, ment a harc az eldobott pakkért ). Mindesetre régóta figyelem ezt a részvényt és volt már párszor (több-kevesebb sikerrel) most újra itt vagyok. Nem tűnik a helyzet rózsásnak, főleg a mai nap alapján, de én is úgy gondolom, hogy több eséllyel várható inkább a felfele elmozdulás mint a lefele. Meglássuk.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace