Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az a kérdés mire indul meg.
Ha azért mert végre komoly rendelés lesz a keretszerződésekből akkor a 4000 sem elképzelhetetlen.
Ha egy apróbb hír hatására, esetleg újabb keretszerződés hírére akkor a 2600-2700 már kiszálló mert onnan úgyis gyorsan visszamegy 2000-re.
Maradnék először a tényeknél, -3,3% buxnál mi nem estünk semmit, utána másnap igen. A mai nap még nem ért véget, de úgy néz ki ma sem lesz pluszos a sztori. Hogy mit gondolok? Azt gondolom, hogy ez egy mini papír, és a remegtetés kitűnő taktika olcsó vételekhez. Meglátjuk hogy zárunk, akkor kiderül, hogy ez egy természetes lefelé hullám, ami után ismét felfelé ívelő mozgást vesz fel, vagy esetleg lefelé törik. Utóbbira nyomós érveket nem igazán találok.
A mini papírok mozgását nem könnyű feldolgozni lelkileg, erre edződni kell, valaki egyáltalán nem képes velük foglalkozni. Ismerek olyat, aki képtelen beleülni egy kicsibe, én igen. No persze -20-30%-al más az ember lelkülete, de én fundásan közelítek a minikhez, és ha hiszek bennük, akkor miért aggódjak? Ezen kívül a menedzsment viselkedéséből egyáltalán nem mutyizásra következtetek, ami más egyéb papíroknál azért axióma szinten felmerül. Napizásra van elég egyéb instrumentum. Remélem a tények és a jövő nem hazudtolnak meg engem és nem esek pofára! Én így látom mindenesetre, ami a privát véleményem, mindenki annyit ad el és vesz, amennyit akar!
A felívelő számok mellett sztori is lehetséges itt, ami ugyebár más dimenzióba viheti a mostani vergődő árfolyamot.
Nem látok a jövőbe, viszont azt tudom, hogy a türelem nem elhanyagolható tőzsdés erény!
Kitartó vagyok, féléve tartom de azóta sokszor megtette már az 1900-2300 utat, de kitörni nem sikerült. Most sem adtam 2300 körül, vártam de ismét ráfáztam.
nem tudok sok okosat mondani, de én bizom a dologban és szerintem Te is légy kitarto ha eddig tudtunk várni ...Pénteken eladtam pár darabot ma sikerült vissza venni,ennyi ,majd meglátjuk... üdv
írd le légyszíves te mit gondolsz az elmúlt két kereskedési napról mert én nem értem hogy csütörtökön még 2298-on is vették , azóta szinte minden tovább emelkedett, ezt meg hirtelen beöntötték.
Valaki nagyon megijedt mert tud valamit és szabadulni akart a papírtól , még mindig úgy érzitek hogy venni kell mert jó lesz ez rövidtávon is?
Ha meg a kis büfik adják akkor nem tudom mire fel amikor minden emelkedik.
Ez az IT cégek éve lesz , keretszerződések , megegyezés a Fidesz-el és mégis lefele megy az ára, ebből is látszik itt valami nincs rendben.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace