Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
5500-as OTP ma eladva. Pannergybe még mindig nem merek beszállni nehogy beragadjak mint a free-nél.
Írom napok óta hogy jó lesz a Free, de úgy néz ki kifulladt, ezen a héten nagyon gyenge.
Most meg a fotexet nyomják, otp hamarosan 7000, be is szálltam , pénzt kell keresni mással mert sajnos a free leragadt 2100 körül. Forgalom nulla , remélem nem lecsorgás következik.
Ti be tudtok lépni PETI-be? Nekem timeout van fél órája, milliárdokat nyerhettem volna ez idő alatt, beperelhetem a KBC-t? Viccet félretéve, a rohadt életbe!
Én is így látom , a múltkor 2124 -en 1500 db-ot vettek egybe, azóta 2100-on sokat vettek apránként, ma az eladók egy picit megijedtek és olcsóbban adták de szerencsére gyorsan megvették. Remélem ez csak pihenő a 15 % emelkedés után. (1855-2140)
Pozitívumot vélek felfedezni a mai nap kereskedéséből a jelenlegi árfolyam ellenére is!
Volt ma 3 db 500 darabos kötés, számomra ez gyűjtögető életmódot jelent.
Az én szememben ma még semmi nem történt!
Az eddigi kötések csak viccnek jók.
Semmi értelme ezen aggódni. én is tartom, hogy jó lesz ez, csak türelmesnekkell elnni. ennyi!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace