Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hölgyek,urak lehet venni,mert a 10000db-os eladás eltünt.Valószínű csak remegteti a jónépet.Ha meg el akarja adni legkésőbb a jelentés után már lesz vevő bőven.Különben szinte nincs a könyvben eladó.
A stopp kiszedés nem csak nagy leszúrással történhet szerintem! Igaz nem voltam teljesen egyértelmű. Ha beteszel egy nagy eladást nagyobbat mint a heti forgalom mondjuk legutóbb 2160 20k akkor sok embert beugraszt maga alá eladásra. Így értettem a stop kiszedést ami nem pont jó szó rá csak egyszerűen nem jutott alkalmasabb az eszembe!
Az a 10k eladő 2145-ön kicsit erős, hopp 20 k! Merem remélni hogy valami elbaltázott átkötés vagy féken tartás veszi kezdetét, nem komolyak az eladó szándékai!
Remélem igazad lesz és lesz valami a keretszerződésekből. Most elég siralmas a helyzet ezen a téren mert a sok milliárdból még alig teljesült valami , a cég árbevétele nem innen származik.
HUMANSOFT-ra kiváncsi leszek mert mást se hallani mint a Dell piaci hátrányáról, lemaradásáról az Acer-hez képest és mint tudjuk a HUMANSOFT Dell termékeket forgalmaz.
Azért az igazság az hogy én is bánom egyenlőre hogy Free-t vettem , mert a másik választásom ebből a pénzből az RFV lett volna
és ott már busás haszon lett volna. Még jó hogy az ECO, Genesis páros rövid idő alatt óriási hasznot hozott.
A Pannergyt szemeltem még ki de ott egy 720-830 kör után kiszálltam. Jó lesz az valamikor de most ugyanúgy beragadós mint a Free.
Ezeket a fejlesztéseket már halasztgatják régről.Tehát szükségszerű.Szerintem azért most kötötték a keretszerződéseket,mert azt várja az állam,hogy az EU-s pályázat még az idén megjelenik.Ha az EU adja a lóvét azt a Fidesz is ki fogja osztani.(Ingyen pénz)Azt is látni kell,hogy az eddigi Freesoft akvik is ezért voltak.Ezt a tulajok előre eltervezték.Nagy háttér van a cég mögött.Alvó papír de ha villan nagyot szól.Ha elindul akkor jöhet az elhalasztott tőkeemelés és akvik.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace