Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Engem komolyan ez visz a sírba. 1945 elé betesz 1940--re 10 db-ot. Könyörgöm vegyétek meg tőle, mert nem fog tudni aludni, ha nem megy el. Ne menjen már ki a mentő hozzá (infarktus). Persze, ha sikerül eladnia, akkor is fenn áll a veszély, hogy a nagy örömtől valamit csinál a szíve:)
Minden benne van a könyvben...
Benne kell lennie.
Egy átkötésnél azonban ez csak rövid ideig van benne..... Ha valaki ügyetlen akkor is pár másodperc.
Fél perc az még belefér...
Könnyen lehet adó optimalizálás...
Lehet, hogy 2200-on vette, és most leírja a veszteséget... Vagy valami ilyesmi...
Én sem zárom ki, hogy 1800 körül még csemegézhetünk... Azért már van belőle 1900-ról is...:)
Most semmiben nincs erő... Ilyen a piac..
Ma egy kicsit jobb a hangulat.
Kialakulhat egy mini rally a napokban...
Idén nagyon sokat már nem várok.
T. Aktualis!
Olvastam reggel a beírásod!
"A hosszú útra lehet készülődni. Eladást a cá. ra betenni hogy kézbe kapd a jutalmad, majd irány vissza a rajthoz regisztrálni. Jó versenyzést, mindenkinek."
Mint látod megélénkült a fórum! Persze a szokásos események fognak történni, az eddig kétkedők bizonygatják majd, hogy "én mondtam, hogy jó ez a papír" stb. Én meg ilyenkor végzem a tanulmányaimat, kétszeres munka!
A papírral kapcsolatban megint csak azt mondom, mindennek eljön az ideje:)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace