Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nagyon belehergelitek magatokat ebbe a tuti nyerőbe és szerintem túl sokat vártok a kgy-tól.
Szinte az összes cég megszavaztatta az srv-t a közgyűlésen, de nem sokat élnek vele.
Különbenis, sztem a cash most inkább a projectfinanszírozásra kell, mint srv-re.
Szép napot Mindenkinek:-)))
Maradjunk a realitások talaján, ne felejtsük el, hogy ez többé-kevésbé speki papír jelenleg. Az előző felhúzás sokakat óvatosságra int. Egyesek egy kis csökkenésnél azonnal aláállnak az árnak, amit a vevők ki is használnak. Én is ezt tenném, teszem. de az aláállás nagy valószínűséggel direkt módon is történik. A hír, amit tegnap olvastunk, nagyon jó. A cég növekedni fog, kérdés, hogy az árfolyamban mikor jelenik meg. Jó az is, hogy nincs nagy rally, persze ha lenne, kihasználnám én is. Bukni nem fogok rajta, az biztos:-)))
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace