Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hír nélkül miért törne ki? Ezt a papírt (mint ahogy a legtöbb B-s részvényt) nem lehet TA alapon elemezni. Jó hír esetén emelkedik, rossz hír esetén beszakad...Egyelőre jó híreket várunk, öntésnek oka nem sok van!
Felesleges gyertyákat, kis csészét, meg zászlókat rajzolgatni és bollinger szalagokat bámulni. Ez nem AZ a papír!
a forgalom lecsökkent a sáv beszűkült biztos lesz valami rövid időn belül!!
én ilyenkor csak annyit csinálok kiteszem az ablakba és figyelem, mikor tör ki, elég akkor is belevenni szerintem. Meg két napja elég döglött a hangulat, ha kitör az nem biztos, hogy pozitív irányúlesz!
egy baj van,senki nem tudja mennyi lesz,mert ha 3000-4000 akkor megéri 2100-2300 között is venni sokat,de reméljük elszáll az árfolyam,megérdemelnénk már
A tuti nyerőbe nem hergeltük magunkat bele hanem a tények, amelyek a várható cégérték változás mögött állnak. Nem kell professzornak lenni a közgázon ahhoz, hogy egyszerű összeadással és kivonással ki tudd számolni a várható pozitív hatását az elmúlt hónap történéseinek. Károgni meg ráérünk 2 hét múlva is ha teszem azt mégsem jönnek be az elképzeléseink...
Egyszerűen ezen a szinten akarják tartani a papírt. Önteni is felesleges és felrántani is. Akik karbantartják az árfolyamot elegendő papírral rendelkeznek, hogy bármikor erre a szintre tegyék. Ha megnézitek a könyvet, akkor látszik, hogy 1-2 millió ft elegendő lenne 15-20% emelkedéshez vagy csökkenéshez...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace