Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
De még várnék, mert a Free-t (ha rallyztatni akarják), akkor még engedik visszacsorogni most, talán kicsit rá is segítenek és még gyűjtenek (nemtom mi a cél).
Én ORC-oban jobban bízok most, de a Freeben is ott a story.
Azt hiszem az utóbbi rossz tapasztalatok alapján inkább ketté osztanám a pénzt - aztán vagy egyik sem jön be és K.O. vagy az egyik bejön legalább, vagy mindkettő :)
mit tennél ha egyik sem lenne? orco-t vennél a holnapi sikeres közgyűlés reményében vagy vissza a freesoft-ba mert kezdődhet a rally. itt állok tétován...
Ekkora nagy pakk eladásáról-vételéről nem 1 nap alatt egyeznek meg.Azt,hogy így lenyomták a nagyok műve volt.Tehát csökkent a közkéz megint,nincs nagy eladó ami hozhat 1 rallyt újra.
Jöhetnek a hírek és a további emelkedés.
Megelégednék napi 3-4% okkal 3 évig egyfolytában...
Viccet félre téve , szerintem felrántják gyorsan 2200 környékére és onnan napi 2-3% al emelkedünk tovább. ami belesz@rhata apalacsintába az az okt.9-e. Nem feltétlen lesz kártékony, de a hímzésmintát biztosan megtöri...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace