Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Talán ha nem tesznek be elé ellenállást már és áttöri a 2000-ret, akkor lehet megint egy meghúzás!
Szépet lehetne spekizni most, annak akinek van hozzá pénze!
Lehet baromság, de ha már saját részvényvételen töri a fejét a cég, szerinted hogy tud értelmes mennyiséget megszerezni, piacról 10-esével? Szerinted ezek közt nincs a szerződésekben efféle pont? Szerinted nekik új dolog, hogy mekkora tendert nyertek? Azok a végek amiket megvettek ezelőtt (Pl.: Humansoft is már vagy 20 éve aktív a piacon mint a Banksoft...) Ez véleményem szerint akkor is egy közös megállapodás volt, és nem tartom kizártnak, hogy már évekkel ezelőtt mekötött megállapodás. Az elnyert pályázathoz nem csak hatalmas lobbi kellett, és magas szintű ismerősök, hanem pontos üzleti terv is, amit nem egy hónapja dobtak össze...
Szerintem nem baromság.
Csak gondolkozz. Ha téged raknak ki és semmit sem kapsz + a tagok már nem szeretnek, akkor örülsz, ha nem tudódik ki, hogy miért... na ez a kulcsa a dolognak. Így mindenki kussol Illés meg pénzénél van. Ennyi.
én sem adtam el 2700 körül sajnos és rossz volt látni ekkora minuszt 1320db van és jo ideje amit daytradell keresgetek mindig növeltem,oktobe remélem a mi honapunk lesz!! Kitartás! :-)
igen és még venni kell,én még vettem,gondoltam én is speki leöntés volt 2000 alá,de ez nagyot fog menni és nem 2700-ig,valami felvásárlás is lehet,talán a csehek?nem tudom
Nem véletlen, hogy ezt okt.9 előttre időzítették... Szerintem brutál emelkedés várható. Juhhééé.
Én megszívtam a 2700at mert visszavettem 2400 on. De azóta ide oda pakolgatva visszakerültem az előző szintre és megint van FreeSoftom kb 3 napja... hehe
Véleményem szerint is nálad van a pont.
Az volt nagyon ügyes, aki kicsit gondolkozott (nem is kellett hozzá sokat).
Ha valakit kitesznek a cégből végkielégítés nélkül, (főleg ilyen poziból) akkor minden bizonnyal, hogy ne legyen ellen, kölcsönösen jót fognak tenni egymással. És Tanker által leírtaknak megfelelően ez meg is történt.
Aki egy picit is gondolkozott, az most gigát kaszálhatott, mert tudott volt, hogy október 10-e előtt lesz egy ilyen tranzakció. Lehetett látni, hogy napról napra egy egy darabos nem nagy mértékú lekötés született. Egyértelmű jel volt, részvények olcsón átjátszásához. Aki betett egy visszavonásig érvényes ajánlatot vételre kb erre a szintre, annak csak gratulálni tudok. Én is csak utólag vagyok okos, de tény, hogy ehhez nem kellett volna nagy ész. Így egy esélyünk maradt még, októberi felhatalmazást követően ez ismét meg fog történni, hogy milyen áron, az jelenleg számomra is ködös távaltokan van. De aki éber, ott elkaphat egy hasonlót...
SZVSZ.
u.i.: Most pedig tényleg nem kellene kitolni mgunkkl nekünk kisbüfiknek, hogy visszafogjuk az emelkedést. Eddig volt aki megtette helyettünk, most hagyjuk hadd menjen...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace