Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 03. 18. 19:26

Forex tréderek ide  

Akkro itt beszéljük meg a forexes dolgokat. Kezdem én. Ha külföldi rendszerrel jáccol, akkor adózás pölö hogy megy? Ahol be van jegyezve a ker. cég?

Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nedden
Nedden 2024. 11. 15. 09:10
Előzmény: #15899  Nedden
Eddig szépen mennek a párok. 
Kiemésztettem égy kis AUD/USD short párral is
Most kettő termel:)  Tervem, hogy ma zárom is ezeket. 
Majd vissza a jen párokhoz…
Nedden
Nedden 2024. 11. 15. 04:45
Ma az EUR/AUD pár kevésbé lesz érintett a fundamentális adatoktól.
H1képet vettem górcső alá:
.
https://ibb.co/VY0rg8Q
.
Mára long lehetőséget látok. Indikátoraim emelkedést mutatnak, de a boli (nálam sárga vonal) közép érdekes lehet.
Ichimoku indkátorom felhő feletti emelkedő trendet mutat. Tankan sen( piros) is a kék felett van. (Még.)
.
XM bróker saját megerősítése, ami rövid napon belüli kereskedésre van,
M10 időkeretre szól: 
“Egy high valószínűségű belépési szignál érkezik HOSSZÚRA fogadáshoz 1.63175 szint felett, miután a piac támaszt talált 1.63046 szinten. A bika forgatókönyvet csak a 1.63046 lefelé irányuló áttörése szüntetné meg.”
.
Az 1.63000 lehet a határ akár H1 időtávon is a kockázat kerülőknek. 
Stopot ne feledjük, mert senkinél nincs varázsgömb!
Nedden
Nedden 2024. 11. 15. 04:23
AUD - messzi ország devizája, de fontos.
Idézem a brókerem mai hírét:.(elnézést a gépi fordításért, de most nem tudok linket berakni mert fizetős a hír.
.
SYDNEY, november 15. (Reuters) – Az ausztrál és az új-zélandi dollár súlyos veszteségeket okozott a héten pénteken, miközben amerikai partnerük gyors emelkedést mutatott a kincstári hozamokban, ami viszont megrázta a hazai kötvénypiacokat.A hangulaton nem kedveztek a vegyes kínai adatok, ahol a kiskereskedelmi forgalom jócskán felülmúlta az előrejelzéseket, de az ipari termelés és az ingatlanpiaci tevékenység megcáfolta a reményeket, hogy az ösztönző intézkedések végre működni fognak.Ezzel az ausztrál 0,6456 AUD=D3 dollárra süllyedt , és közel a három hónapos mélyponthoz, 0,6441 dollárhoz. Csaknem 2%-ot esett a héten, ami az idei év második legrosszabb hete, és augusztustól 0,6349 dolláros mélypontot követően. 
Az amerikai fizetőeszköz további lendületet kapott csütörtök késő este, amikor Jerome Powell Federal Reserve elnöke kijelentette, hogy a jegybank nem siet a további lazításra, és a kincstári hozamok emelkedtek, mivel a piac visszafogta a jövőbeli csökkentés mértékére vonatkozó téteket.Ez a kilátás megerősítette a várakozásokat, hogy az ausztrál jegybank a közeljövőben nem csökkenti 4,35%-os készpénzkamatát, a decemberi lépés ára mindössze 10%.
.
Tehát AUD mélyponton és nem fog idén már kamatot változtatni. Ez megalapozhat egy stabil párt. Ha a Fed sem vág akkor egy AUD/USD párra figyelhetünk!
Nedden
Nedden 2024. 11. 15. 03:35
Xm bróker esti elemzése:
.
“Jen vissza az intervenciós zónábaA zöldhasú megújult ereje fejfájást okoz a japán döntéshozóknak, mivel a jen szerdán átlépte a 155 dolláros határt, és belépett a tavalyi intervenciós zónába. Új figyelmeztetés azonban még nem érkezett a japán valuta tisztviselőitől, és a dollár még a mai nap folyamán röviden súrolta a 156 jenes szintet.A gyengébb jen megnöveli annak valószínűségét, hogy a Bank of Japan előbb-utóbb ismét kamatot emel, de egyelőre a jen támogatásáért küzd.Az euró is nyomás alatt maradt, 1,0528 dolláros egyéves mélypontot ért el, míg az ausztrál dollár valamivel jobban járt.Mivel az RBA várhatóan nem csatlakozik 2025 második negyedéve előtt a kamatcsökkentéshez, az ausztrál államnak sikerült elkerülnie a nagyobb eladási hullámot, annak ellenére, hogy csalódott volt a kínai gazdaság élénkítését célzó, halvány ösztönző intézkedések miatt.”
Nedden
Nedden 2024. 11. 15. 03:03
Ma zárom vagy lecsökkentem a pozíció méreteket,
USD/CAD és GBP/JPY párokon.
A csúszóstop is jó mert pluszban vagyok. 
Oka : mind a 4 devizára fontos adatok jönnek.
.
A fő trendek nem hiszem, hogy változnak de lemehetünk boli sáv aljára, ami H4 vagy D1 időkeretben nem túl rózsás. Inkább kivárok. 
.
Skalpolni viszont lehet a hírekre annak aki szereti az izgalmakat.
.
Nedden
Nedden 2024. 11. 14. 04:26
Utóbbi időben nekem túlárazott lett több eszköz. Vagy nem akarnak megindulni amik meg diszkont árasok. Ezért egyre nagyobb figyelmet fordítok a deviza kereskedelemre.
Jelen tippem, amit nyilván saját elemzésével is erősítsen meg mindenki magának úgy, hogy illeszkedjen a saját időkeretébe. Én swing vagy skalpolást végzem. 
.
Legfontosabb pár:
EUR/USD - ez short és még tarthat egy darabig a trend ( bár tegnap alaposan túlhúzták a dollárt.
.
Kissé korreláló párok:
USD/JPY - long 
GBP/JPY - long - tart már egy ideje de még mehet
.
Fentiekkel nem igen korreláló pár :
EUR/CHF - short hosszabb távon elég medvés. Nem egy jó skalpoló eszköz. 
.
Ebben a változékony világban kedvező lehet a deviza kereskedés. Itt a korreláció szerint diverzifikálok. Próbáltam megadni a jelenlegi fő trendeket. Swing D1 esetleg H4 , W1 - ben.
M1 és H1 közözött nekem skalp de az igaz gyorsan jövedelmez csak magas az izgalmi faktora. 
Megéri megnézegetni hátha találtok egy- két jó trendet amibe érdemes beleülni! 
Stiv
Stiv 2024. 04. 29. 16:03
Előzmény: #15893  fxboy
Elég vicces nekem már az ügyfélportált is törölték így demot se tudok nyitni.
Ha demo nincs akkor végleg befejeztem ezekkel is. A fene számolja, hogy 27 év alatt hány cég rühesedett meg. 
ADMIRALS CIPRUS
fxboy
fxboy 2023. 12. 25. 19:32
Boldog karit!  :)  
fxboy
fxboy 2023. 12. 25. 19:31
Előzmény: #15891  Stiv
Már az én UK számlám sincs meg. Az a szerencsém, hogy a törlés előtt az éves számlatörténtet elmentettem. Erre szükségem lesz az SZJA bevalláskor.
A CYP számlám rendben működik, megvan minden cuccom fillérre pontosan, mindent átírtak ide a UK számlámról. 
Stiv
Stiv 2023. 12. 20. 14:43
Előzmény: #15890  fxboy
Nekem az UK számlát most törölték, a feltöltött dokumentumokat se látni...
Egy demot számlát csináltam legalább lássak valamit....)
fxboy
fxboy 2023. 12. 14. 15:59
Előzmény: #15887  Stiv
Ma megtörtént a számlamigráció.
Fillérre pontosan, korrekten ment minden. Új számlaszám, új jelszó a dashboard-on.
Pedig jó sok nyitott megbízásom van, mind +swapos. Itt a kamatokat jóváírták, tehát CY számlán 0 kamatról indul (folytatódik) a pozi és a kamatokkal módosított ballance-val nyílt az új számla. 

Stiv
Stiv 2023. 12. 07. 15:30
Tisztelt Ügyfelünk!  
Szeretnénk tájékoztatni a platformjainkon egyes kereskedési szimbólumokat érintő közelgő változásokról. Ezeket a változásokat az alábbiak szerint ütemezzük:  
December 9.: A [STOXX50] és [STOXX50]-SB új neve STXE50 és STXE50-SB, az [MDAX50] új neve pedig GER.MID50 lesz; 
December 16.: A [DAX40], [DAX40]-ECN, [DAX40]-SB és [DAX40]-Z új neve GERMANY40, GER40-ECN, GERMANY40-SB és GERMANY40-Z, a [TECDAX30] új neve pedig GER.TEC30 lesz.
 Felhívjuk figyelmedet: 
  • Az ezekhez a szimbólumokhoz kapcsolódó nyitott pozíciók és függőben lévő megbízások automatikusan átnevezésre kerülnek. Ezekkel a változtatásokkal kapcsolatban semmilyen teendőd nincs. 
  • Ha Expert Advisorokat használsz ezekhez a szimbólumokhoz, akkor az átnevezés után újra el kell végezned a beállításokat.
Stiv
Stiv 2023. 12. 07. 15:26
Előzmény: #15887  Stiv
Azoknak az ügyfeleknek, akik számláikat az Admiral Markets Cyprus Ltd.-hez kívánják migrálni, legkésőbb 2023. december 11-ig, hétfőig be kell adniuk a hozzájárulásukat.
..
Egy jó ideje nem kötöttem ezeknél semmit meg már a Cyprus Ltd. se tetszik, lehet megszüntetem a számlámat....Pedig egy ideje egész jó az eurhuf spread..
A kezdeti 2 órához képest a visszafelé utalás nálam elég lassú lett, jó ha napon belül teljesült...
Stiv
Stiv 2023. 12. 07. 14:34
Előzmény: #15886  fxboy
Dear Valued Client,
Following our previous communications, we wish to inform you that the Brexit consent you have previously submitted will not be implemented. Please note that, following recent updates concerning Brexit and related FCA notifications, Admiral Markets UK Ltd (hereinafter referred to as the “Company”) will no longer provide its services in your jurisdiction. Consequently, the entity responsible for providing services to you in the future will be Admiral Markets Cyprus Ltd.
Your action is required
Clients wishing to have their accounts migrated to Admiral Markets Cyprus Ltd must provide their consent by Monday, 11th of December 2023, at the latest. We have prepared all the necessary infrastructure for your convenience. Please log in to your Dashboard account and locate the Migration Consent Button
fxboy
fxboy 2023. 12. 06. 15:38
Előzmény: #15885  Stiv
Igen, okt 31-én kaptam én is az értesítést. Dec 01-ig nyilatkozni kellett, hogy elfogadod-e az AM CY-be áthelyezést.
 "...Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a megadott határidőig nem kapjuk meg az Ön hozzájárulását, a számlája(i) a hozzájárulási határidő lejártát követő napon „Csak bezárás” kereskedési módba kerülnek, és számlája(i) megszűnnek 2023. december 28 ..."

Stiv
Stiv 2023. 11. 28. 18:36
Kedves Ügyfelünk!
Az Admiral Markets UK Ltd (a továbbiakban: AM UK) köteles betartani az összes vonatkozó iránymutatást és előírást, amelyet az Egyesült Királyság Pénzügyi Szabályozó Hatósága ("FCA") adott ki a Brexit kapcsán.
KÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSOK
A fentiek fényében az AM UK a továbbiakban nem nyújtj szolgáltatásokat EU lakosoknak, ezért számlá(i)d átkerülnek az Admiral Markets Cyprus Ltd-hez (a továbbiakban: „AM CY”) a következő dátumig: 21.12.2023
fxboy
fxboy 2023. 11. 01. 20:55
Előzmény: #15883  Törölt felhasználó
:(  
Törölt felhasználó 2022. 08. 10. 11:41
🙋🏻‍♂️
Törölt felhasználó 2020. 10. 09. 21:27
Törölt hozzászólás
harmni 2020. 10. 09. 10:13
Király vagy! kössz
weladama

Topik gazda