Ez nem tény, hanem ízlés. Oda is írtad, hogy: "sztem". Ízlésen/tetszésen pedig nem illik vitázni.... Tény, hogy Beatles zene.
Az 1960-as évek végén a Rákóczi útra, (a Keletinél, az Otthon Áruház környékre) jártam Beatles lemezeket szerezni. Még ma is van néhány ereklyeként őrzött bakelitem. :)
a második körön kívülre (felfelé) még egyáltalán nem látok be... de ez nem is lehet most még reális cél. :))
havin morfondírozok a pipafüstben, hetesen figyelgetem a potenciális delikvenseket, napin keresek setupot, H4-en lépek be ill. ki... nagyon nyugis így a bugaci lét. ;)
egyébként meg: "Nincsenek tények, csak interpretációk." (asszem tán Nietzsche)
Intenzitás csökkenés, mert valami megváltozott, most nem úgy van, mint az azt megelőző időszakban.... A változás időbeli lefolyását hasonlítjuk önmagához, egy eszköz vonatkozásában. Vagy teknőc, vagy vonat, vagy rakéta.....
A mai nap emelkedésével már csökkent a div, itt már csökkent a változás lehetősége....
MN-en még benne vunk a maci kumoban, 24 körül érjük el a spanB-t. Ott lehet, fékezni fog. Vissza, lent 167x körül van spanA ....
a divergencia fizikai megfelelője a momentum időbeli intenzitáscsökkenése... más az (érzékelt) lassulása egy teknősbékának, egy tehervonatnak, meg egy űrrakétának is...:))
Ismét visszanéztem írásokat, próbálok valami számomra is érthető összefüggéseket kihámozni a dolgaidból. 2015. december 29. | 16:05 #15456 daxlisgyuszi :
"....eu-nál azé' adtam fel az 1.00-át, mert egyre inkább életszerűtlennek tartom.... .... Az 1.030x körüli (tudományosan kimért):) vég pont alkalmas lenne arra, hogy ott beragassza a paritásra sleppnyáladzó shortosokat. ...."
Ekkor az árf 1.092xx volt. Rá 1 évre, 17.01.03-án a L: 1.03397 volt, azóta föl.... Aztán 17. júl-ban a #15705....08 hszekkel előjött ez a 23-25 szürke, majd benne a zöld... Most, 18.01.12-én az 1.215xx-el 3 éves, azaz 14. dec-i szinteken vunk....
Szóval, azt már látom, (nem csak a fentiekből!) hogy nem mindennapi pali vagyol, és Te ott Bugacon valami nagyon mágikus cuccokat rágsz/iszol/szívsz/lősz....
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.