kivancsisagbol beleolvastam,fokent az ugyfelek penzenek biztonsaga reszt. ugyanaz a suket duma,mint a worldspreads. kulon szamlan tartjuk es persze hogy nem kezeljuk sajatunkkent. ki hisz meg egyaltalan barmelyik cegnek?
Törölt felhasználó2012. 03. 24. 21:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Plus500 at nem tekinteném valós forex platformnak.
Ismertek olyan tradereket akik mások pénzét is kezelik? Én már évek óta tradelek és gondolkodom a továbblépésen.
d1-en az utobbi 5 napban vagy longos lett a gyertya vagy semmilyen...tehat arra kovetkeztetek h long van....a h4 gyertya ami iment zart szinten eros longos....tehat velemenyem szerint megyunk tovabb felfele nemi konszolidacio utan...nem tartom valoszinunek h a dax csinal egy alacsonyabb aljat mint tegnap...ha igen akkor ma eu nem fog tulmenni az elozo h4 csucson...ha nem akkor lehet megegy kiloves usa idoben...szvsz
Tudom, de napos longra gyúr hetesen benne van a kialakulása, a havi pedig jelen pillanatban elcsapta az emelkedő trendet, de nincs kialakult trend.
Persze, sikíts, ha szeretnél, jó is az, csak ne csináld dafke!
Nem támogatott egyértelműen a short jelenleg naposon és az a feletti időtávokon.
és persze az sem utolsó szempont, ami a havi grafikonon van. Völgy kialakult. Völgy után ugye csúcs jön. És van még ebből a hónapból egy hét. Jelen állás szerint ebből a havi gyertyából még bármi lehet.
Megvárnám a heti zárót ezzel a véleménnyel.
Ha így marad ahogy jelenleg van, akkor fentebb lévő völgy pipa és az bizonytalanság. Persze, tény, hogy attól még a trend jelenleg csökkenő. De egy fentebb lévő völgy kialakulása hetesen eléggé óvatosságra intő jel.
szerintem.
semmilyen jel nem volt a shortra...tegnap h4-en megfordult eleg szep gyertyaval longba.....sajnos m15-on dobta is a jelet, de 9 elott megint, ugyanugy mint tegnap a short jelet is 9 elott dobta...ugy latszik el kell kezdenem mar 8kor a kereskedest :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.